Prima pagină » Au început problemele cu Galaxy S24: Android Auto şi necazuri cu camera + altele

Au început problemele cu Galaxy S24: Android Auto şi necazuri cu camera + altele

de Roboțelul @ iDOR.info
au-inceput-problemele-cu-galaxy-s24:-android-auto-si-necazuri-cu-camera-+-altele

De câteva zile telefoanele Samsung Galaxy S24 au ajuns în magazine şi au început să ajungă la milioanele de oameni care le-au precomandat. Inevitabil apar şi primele bug-uri şi am aflat până acum că era ceva cu modul Vivid din setările ecranului (sau ecrane spălăcite), dar şi că navigarea prin gesturi swipe, mai ales gestul Back nu era aşa bine implementat. Acum descoperim neajunsuri legate de Android Auto şi camera de pe Galaxy S24 Ultra.

Orice lansare de telefoane e însoţită de astfel de probleme şi aţi văzut şi că iPhone 15 Pro a avut neajunsuri la debut, unele chiar grave, legate de supraîncălzire. Rezolvate… sau nu prea cu o actualizare. În fine, revenind la Samsung Galaxy S24 Ultra, camera sa a fost testată de utilizatorul din India @smasithick şi el a găsit ceva ciudat.

Ştiţi probabil că Samsung Galaxy S24 Ultra are o cameră quad, cu un senzor principal de 200 de megapixeli, unul de 12 megapixeli ultrawide, o cameră de 10 MP cu zoom optic 3X şi o cameră de 50 MP periscopică telephoto cu zoom optic de 5X. Oferă şi opţiuni de zoom 2X şi 10X la nivel optic. El a observat că tranziţia dintre nivelurile de zoom nu se făcea lin.

În video-ul postat online, pe care îl vedeţi şi voi mai jos, trecerea între 2X, 3X şi 5X se face cu „smucituri”. Unii au comentat că e din cauza se face trecerea fizică între camere.

Problema e că acelaşi utilizator din India testase asta în showroom şi acolo a funcţionat perfect. În plus, se pare că fotografiile Portret sunt zgomotoase şi cele la 5X şi 10X sunt „fade”, „plate”. Respectivul a dus telefonul înapoi, i s-a zis că nu are nimic, apoi a intervenit Samsung India, care a recunoscut că o primă transă de unităţi are aceste neajunsuri.

I s-a promis şi o unitate de schimb, dar e şocant să auzim că Samsung India ştia asta şi nu a făcut nimic mai rapid. Probleme similare cu cameră au fost raportate în Thailanda şi Spania.   

Între timp a apărut şi un alt bug: unul legat de Android Auto pe Galaxy S24 şi automobilele SEAT, Skoda şi Volkswagen. Aparent telefoanele nu se pot conecta la automobilele respective. E posibil să aibă legătură cu modul în care Android administrează adresele hotspot IP, dar nici asta nu s-a confirmat. Samsung UK a înfiinţat chiar o pagină de suport pentru bug deja. 

Se recomandă deocamdată verificarea compatibilităţii telefon-masină, activarea Android Auto din Setări, verificarea cablului USB şi actualizarea softului de pe telefon şi maşina. 

Evident, dacă printre voi se număra cumpărători de unităţi S24 şi aveţi probleme, le puteţi lăsa în comentarii.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Au început problemele cu Galaxy S24: Android Auto şi necazuri cu camera + altele

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă