Prima pagină » Reșița: Un nou început pentru Natalia Chisăliță

Reșița: Un nou început pentru Natalia Chisăliță

de Roboțelul @ iDOR.info
resita:-un-nou-inceput-pentru-natalia-chisalita

De Adriana Baghiu în 26 august 2023, ora 7:00 PM

banner publicitar 1000x100 (2)

Natalia Chisăliță adaugă o nouă piesă la repertoriul său. Melodia a fost lansată de curând pe toate platformele de socializare, iar pe YouTube a strâns, în doar câteva zile, peste 285.000 de vizualizări.

cantareața din Reșița Natalia Chisaliță

Melodia poartă amprenta tehnică a producătorului Edward Sanda cu linii și text – Irina Kupko. Iar îndrumarea a venit din partea Nataliei, care spune că a dobândit foarte multă experiență în acest domeniu. „Eu m-am ocupat de absolut tot și cu piesa aceasta mi-am dovedit mie cât de mult îmi doresc să cresc.”

Într-o postare pe Facebook, artista mărturisește că „piesa am pregătit-o de multă vreme și sunt foarte recunoscătoare că o pot împărtăși în sfârșit cu voi”. Da, deși e încă adolescentă, e deja artistă, cu formare profesională în acest domeniu. Primele cursuri de canto le-a urmat la Școala Populară de Arte din Reșița. Despre lansarea sa pe piața muzicală românească puteți citi aici. La momentul acela, videoclipul surprindea prin simplitate. A fost destul un decor potrivit, cu recuzită minimalistă și un pian care să pună în valoare calitățile vocale ale Nataliei.

banner publicitate 1000x200 dacus 2

natalia chisalita din Resita

Au trecut de atunci doi ani în care tânăra reșițeancă doar a crescut în valoare. Astfel, a fost invitată la cele mai importante televiziuni din România, a participat la numeroase emisiuni în direct, la podcasturi și emisiuni de radio. Este nelipsită de la festivaluri muzicale, evenimente publice sau private, locuri în care își poate dovedi talentul. Anul trecut a cântat în deschiderea concertului susținut la Reșița de artistul american Gregory Porter, aflat într-un turneu european.

natalia chisalita in concert

publicitate banner jysk 1000x100 px
Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Reșița: Un nou început pentru Natalia Chisăliță

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type