Prima pagină » Când se lansează Call of Duty: Warzone Mobile. Anunțul oficial făcut de Activision și ce bonusuri primești la lansare – gadgets & lifestyle.

Când se lansează Call of Duty: Warzone Mobile. Anunțul oficial făcut de Activision și ce bonusuri primești la lansare – gadgets & lifestyle.

de Roboțelul @ iDOR.info
cand-se-lanseaza-call-of-duty:-warzone-mobile-anuntul-oficial-facut-de-activision-si-ce-bonusuri-primesti-la-lansare-–-gadgets-&-lifestyle.

Activision a aunțat când vor putea fanii Call of Duty să descarce varianta mobilă a Warzone. Publisherul a spus anterior că jocul va sosi în această primăvară, după o perioadă de lansare care se va limita doar la anumite țări. De fapt, Call of Duty: Warzone Mobile va fi lansat în a treia săptămână de primăvară, pe 21 martie. Asta la puțin peste doi ani după ce Activision a anunțat acest titlu mobile.

Două hărți battle royale vor fi disponibile la început: locația originală Warzone, Verdansk, și Insula Rebirth. Verdansk suportă până la 120 de jucători pe iOS și Android. Dacă ești eliminat, vei avea o a doua șansă să te întorci în luptă, doar dacă câștigi un duel în gulag. De altfel, insula Rebirth este o hartă mai mică care poate găzdui un număr maxim de 48 de jucători. O altă schimbare aici, în loc să mergi în gulag după ce mori, vei putea beneficia de un respawn atâta timp cât unul dintre coechipierii tăi este încă în viață.

Mai multe moduri clasice multiplayer CoD vor fi disponibile și în Warzone Mobile. Te vei putea juca în moduri precum Team Deathmatch, Domination, Kill Confirmed și Search & Destroy pe hărți precum Shipment, Shoot House și Scrapyard.

Rundele mai scurte de multiplayer ar putea, de asemenea, să te ajute să faci upgrade la armă sau să îți crești levelul general. Progresul este sincronizat între Warzone Mobile și versiunile de consolă și PC ale Modern Warfare III și Warzone, atâta timp cât ești conectat cu același ID Activision. În plus, XP-ul pe care îl câștigi în Warzone Mobile se va uploda și-n Warzone și Modern Warfare III și invers. La fel se întâmplă și cu leveling-ul pe arme dar și cu progresul în battle pass.

Cu excepția unui număr mic de pack-uri exclusive, majoritatea cosmeticelor și echipamentelor unlockable vor fi disponibile în toate cele trei jocuri. Dacă vezi o etichetă „connected” pe un pack în magazinul Warzone Mobile, aceasta înseamnă că acele collectibles vor fi disponibile și în Modern Warfare III și Warzone dacă decizi să le cumperi.

Activision spune că Warzone Mobile este și personalizabil. Vei putea configura input-urile controlerului pe ecran și să ajustezi alte părți ce țin de interfața utilizatorului după preferințele tale. Poți alege din mai multe moduri grafice pentru a te concentra pe performanță, calitate sau o combinație între cele două. În plus, există și suport pentru controller.

Se pare că există un interes foarte mare pentru Warzone Mobile. Activision spune că jocul are peste 50 de milioane de utilizatori care au făcut pre-register. Asta pentru că, dacă te preînregistrezi, vei primi câteva bonusuri în joc, cum ar fi un skin de operator Ghost, blueprints pentru arme, un vinyl și o emblemă.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Când se lansează Call of Duty: Warzone Mobile. Anunțul oficial făcut de Activision și ce bonusuri primești la lansare – gadgets & lifestyle.

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă