Prima pagină » iPhone 16 Pro ar putea înfuria ceva lume, cu un modul foto triunghiular (Zvon)

iPhone 16 Pro ar putea înfuria ceva lume, cu un modul foto triunghiular (Zvon)

de Roboțelul @ iDOR.info
iphone-16-pro-ar-putea-infuria-ceva-lume,-cu-un-modul-foto-triunghiular-(zvon)

Am observat că e greu să mulţumeşti consumatorii în ziua de azi, când vine vorba despre designul camerelor foto de pe telefoanele mobile. Au fost luate în râs modulele de pe OnePlus 12, Honor Magic6 Pro, Xiaomi 14 Ultra. În aceste condiţii iPhone-urile devin chiar… acceptabile, nu şi cel de la toamnă, dacă ne luăm după cel mai nou zvon.

2024 pare să fie anul schimbării de design pentru seria iPhone 16: buton extra de captură foto/video, ecrane mai mari, de la 6.1 la 6.3 inch pe modelul de bază, iar Pro Max creşte la 6.9 inch de la 6.7 inch. Acum aflăm că se produc schimbări de design şi la nivel de modul foto, cu unul triunghiular în cărţi pentru cel puţin un model.

Conform zvonacului de pe Twitter Majin Bu, camerele de pe flagship-ul nou Apple nu vor mai semăna cu ochiuri de aragaz sau fidget spinner, ci cu un aparat de râs electric. Unii deja îl compară cu logo-ul triunghiular Android/Play Store deja şi personal cred că sunt şanse mici să vedem aşa ceva. Îmi aduce şi cu camera de pe ASUS ROG Phone 8 Pro sau ASUS ZenFone 11 Ultra. 

Sursa insistă şi cu privire la utilitatea acestui design: formă triunghiulară a camerei de pe iPhone 16 Pro lasa loc pentru că mai mulţi senzori să fie adăugaţi în modul pe viitor. Sursa are grijă totuşi să spună şi că nu e 100% sigură că se va concretiza designul.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: iPhone 16 Pro ar putea înfuria ceva lume, cu un modul foto triunghiular (Zvon)

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă