Prima pagină » MWC 2024: Prima mașină electrică Xiaomi vine în Europa alături de flagship-ul Xiaomi 14 + alte device-uri IoT (teaser oficial)

MWC 2024: Prima mașină electrică Xiaomi vine în Europa alături de flagship-ul Xiaomi 14 + alte device-uri IoT (teaser oficial)

de Roboțelul @ iDOR.info
mwc-2024:-prima-masina-electrica-xiaomi-vine-in-europa-alaturi-de-flagship-ul-xiaomi-14-+-alte-device-uri-iot-(teaser-oficial)

Au apărut pe web în ultimele zile tot mai multe informații legate de produsele ce vor fi prezentate în cadrul MWC 2024. Se pare că Xiaomi are planuri mari în acest an și urmează să aducă în cadrul târgului tehnologic organizat în Barcelona primul său automobil electric. Am aflat recent că va debuta și Xiaomi 14 în cadrul evenimentului, dar și o tabletă de mari dimensiuni. Ei bine, pare că lansările sunt acum confirmate și avem chiar detalii despre aproape toate produsele care vor fi prezentate.

Lei Jun, președintele Xiaomi, tocmai a postat pe Twitter un teaser care confirmă lansările din cadrul târgului tech. În prim plan observăm clar silueta automobilului electric Xiaomi SU7.

E prima mașină din portofoliul Xiaomi, un rival Tesla care oferă până la 800 km autonomie și încărcare super rapidă. Avem un articol detaliat cu privire la acest autoturism electric aici!

Xiaomi SU7

În stânga observăm silueta lui Xiaomi 14, flagship-ul care urmează să sosească în această lună la nivel global. Din câte am înțeles varianta Pro rămâne disponibilă doar în China, dar e posibil să sosească în următoarea perioadă și cameraphone-ul de top Xiaomi 14 Ultra

În dreapta e un device nou, o tabletă cu display de 12.5 inch în diagonală. S-ar numi Xiaomi Pad 6s Pro, va aduce procesor Snapdragon 8 Gen2, ecran IPS LCD cu refresh rate de 144Hz, o baterie mare ce se încarcă la 120W pe fir. Alături de ea apare un smartwatch, posibil modelul Xiaomi Watch S2, unul dintre primele ceasuri inteligente din portofoliul companiei care rulează WearOS.

Apare și un aspirator robot aici, însă nu îmi dau seama exact despre ce model e vorba. Pare că avem doar device-uri „Pro” în fotografie, deci e posibil să vorbim despre un model de top. Xiaomi va organiza un eveniment în cadrul târgului sub sintagma „Human x Car x Home”, astfel că va prezenta pe lângă automobil și produse pentru casă, IoT. 

Aflăm mai multe detalii în perioada 26-29 februarie!




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: MWC 2024: Prima mașină electrică Xiaomi vine în Europa alături de flagship-ul Xiaomi 14 + alte device-uri IoT (teaser oficial)

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă