Prima pagină » OPPO Find X8 Pro/Ultra va sosi în Europa; OPPO confirmă revenirea pe continent

OPPO Find X8 Pro/Ultra va sosi în Europa; OPPO confirmă revenirea pe continent

de Roboțelul @ iDOR.info
oppo-find-x8-pro/ultra-va-sosi-in-europa;-oppo-confirma-revenirea-pe-continent

După un an cu probleme, din cauza proceselor cu Nokia, OPPO e gata să revină în Europa. Şi nu oricum, ci cu un telefon flagship nou. Ar putea fi vorba despre OPPO Find X8 Pro sau X8 Ultra, care a tot scăpat în ultima vreme.

Oficialii OPPO au confirmat la MWC 2024 că sunt gata să aducă flagshipuri pe piaţa europeană din nou. Producătorul îşi va aduce următorul flagship Find în toate ţările unde OPPO fusese prezenţa până acum, inclusiv România. Un alt anunţ important de la MWC a fost cel legat de un parteneriat pe 3 ani cu operatorul spaniol Telefonica. 

Pe lângă Find X8 ar trebui să ajungă în Europa şi următorul Find N şi Flip. OPPO Find X8 şi Find X8 Ultra au avut primele detalii dezvăluite în februarie 2024. Ar avea la bord procesoare Snapdragon 8 Gen 4 sau MediaTek Dimensity 9400, conexiune la satelit, senzori Sony Lytia de generaţie nouă, poate chiar Lytia 900 de 1 inch de pe Xiaomi 14 Ultra.

Vă reamintesc că OPPO Find X7 Ultra e singurul telefon cu două camere periscop şi am pus mâna pe el recent (clipul e mai sus).




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: OPPO Find X8 Pro/Ultra va sosi în Europa; OPPO confirmă revenirea pe continent

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă