Prima pagină » vivo X100 Ultra apare în fotografii reale înainte de debut; Ce ne rezervă cameraphone-ul?

vivo X100 Ultra apare în fotografii reale înainte de debut; Ce ne rezervă cameraphone-ul?

de Roboțelul @ iDOR.info
vivo-x100-ultra-apare-in-fotografii-reale-inainte-de-debut;-ce-ne-rezerva-cameraphone-ul?

vivo pregătește flagship-uri noi. Deja știm despre ce e vorba întrucât leak-uri au ajuns pe web, dar azi aflăm mai multe detalii despre vivo X100 Ultra, cameraphone-ul companiei care urmează să sosească curând. Au apărut pe web fotografii detaliate cu smartphone-ul pe care le vedem în rândurile ce urmează. Detalii am mai jos.

Vorbim despre un smartphone de top, motiv pentru care el beneficiază de o construcție premium ce implică sticlă și metal. Vine cu un modul foto generos de formă circulară în spate, iar aici apare și inscripția „ZEISS”. X100 Ultra se remarcă prin camera sa principală de 200 de megapixeli, cu senzor LYT 900 de la Sony. Apare și o cameră secundară de 50 megapixeli cu stabilizare gimbal. 

Telefonul va beneficia și de o tehnologie Blueprint Imaging, dar și de un cip de imagine vivo V3+ care îmbunătățește semnificativ performanțele în scenarii fotografice complexe. Câteva mostre foto realizate cu acest terminal am văzut în urmă cu câteva zile, aici

Spre deosebire de vivo X100s, acest model ar primi un display AMOLED de 6.78 inch în diagonală curbat. Vine cu senzor selfie de 20 MP, iar sub capotă vom găsi un procesor Snapdragon 8 Gen 3 și până la 16 GB de memorie RAM. 

Ne putem aștepta și la o baterie de 5400 mAh, alimentare la 80W rapidă pe fir, difuzoare stereo. Conform zvonurilor, lansarea ar avea loc în următoarele zile, deci nu mai avem mult de așteptat până ce toate detaliile vor fi dezvăluite.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: vivo X100 Ultra apare în fotografii reale înainte de debut; Ce ne rezervă cameraphone-ul?

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type