Prima pagină » Prima fotografie reală cu Samsung Galaxy A35 e aici; Design-ul Key Island e confirmat

Prima fotografie reală cu Samsung Galaxy A35 e aici; Design-ul Key Island e confirmat

de Roboțelul @ iDOR.info
prima-fotografie-reala-cu-samsung-galaxy-a35-e-aici;-design-ul-key-island-e-confirmat

Samsung a lansat în 2024 modele accesibile precum Galaxy A05, A15, A25. Aceste telefoane au în comun design-ul „Key Island”, care presupune o formă convexă aplicată în zona butoanelor Power și de volum. Ei bine, cele mai populare modele midrange din portofoliul companiei ar urma să fie în acest an Galaxy A35 și Galaxy A55 5G. Iată că azi si-a făcut apariția pentru prima dată o fotografie reală cu Galaxy A35 5G pe web. Designul este confirmat!

Fotografia pe care o vedem a apărut în baza de date RRA (Radio Research Agency), ca urmare a certificării din Coreea de Sud. Terminalul apare pe albastru, pare să aibă textură mată și vine cu 3 camere foto în partea din spate. Aspectul e similar cu al predecesorului, doar că apare „Key Island” ca element nou. E vorba despre acea zonă bombată în jurul butoanelor Lock și de volum.

Se cunosc deja multe detalii cu privire la Galaxy A35 5G. O noutate absolută e faptul că va primi un display cu decupaj bulină pentru camera selfie. Până acum predecesorii (A32, A33, A34) au avut decupaj picătură pentru acest senzor frontal. Sub capotă s-ar afla un procesor Exynos 1380, cel puțin 6 GB RAM, iar telefonul va rula Android 14 alături de interfața One UI 6.1.

Alături de acest model Samsung va lansa și Galaxy A55 5G. Nu e clar când va avea loc debutul, dar se vehicuelază că terminalele vor fi prezentate cel târziu în luna martie.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Prima fotografie reală cu Samsung Galaxy A35 e aici; Design-ul Key Island e confirmat

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type