Prima pagină » Primele detalii despre Galaxy S24 FE. Când ar putea fi lansat

Primele detalii despre Galaxy S24 FE. Când ar putea fi lansat

de Roboțelul @ iDOR.info
primele-detalii-despre-galaxy-s24-fe.-cand-ar-putea-fi-lansat

Seria de smartphone-uri Galaxy FE de la Samsung s-a bucurat de un succes limitat în ultimii ani. După excelentul Galaxy S20 FE, care oferea hardware performant la un preț foarte accesibil, următoarele două generații FE, S21 și S23, au fost lansate la prețuri prea mari în comparație cu prețul la care un model „standard” se găsea la momentul respectiv. Se pare că Samsung va continua lansările din gama FE și în 2024, cu un model Galaxy S24 FE fiind pregătit pentru finalul anului.

Galaxy S24 FE ar putea fi încă foarte departe de o lansare oficială

Conform site-ului olandez Galaxy Club, Samsung pregătește un smartphone cu numele de cod R12, care, cel mai probabil va fi Galaxy S24 FE. Acesta va ajunge pe piață spre finalul anului sau chiar la începutul anului viitor, așa cum am văzut și în cazul Galaxy S23 FE. Galaxy Club susține că modelele anterioare FE s-au numit R8 (S20 FE), R9 (S21 FE), respectiv R11 (S23 FE). Un model R10 ar fi fost în producție, dar a fost anulat înainte să ajungă în piață. De aceea există o pauză de un an, întrucât nu a existat un Galaxy S22 FE.

În afară de faptul că Galaxy S24 FE există sub formă de proiect în cadrul Samsung, Galaxy Club susține că nu există alte detalii în acest moment. Nu este clar dacă producătorul sud coreean va folosi o configurație hardware bazată pe platforma de anul acesta, cu Exynos 2400 și Snapdragon 8 Gen 3, sau dacă, la fel ca în cazul S23 FE, va fi adoptat hardware cu un an mai vechi. S23 FE a folosit Exynos 2200, procesorul seriei Galaxy S22.

În prezent, un Galaxy S24 „standard” se găsește pe la 4.000 lei în magazine la oferte de reduceri, la doar trei luni după lansarea din ianuarie. Aceste prețuri vor continua să scadă, iar dacă Samsung va lansa, din nou, modelul FE la aproximativ 700 euro (3.500 lei), se va regăsi în aceeași situație ca în cazul modelului anterior. Ultimele două generații de Galaxy S FE au fost greu de recomandat la lansare, însă prețul a fost rapid ajustat. Samsung ar putea să evite acest „tango” prin lansarea telefonului la un preț deja bun.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Primele detalii despre Galaxy S24 FE. Când ar putea fi lansat

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă