Prima pagină » Razer DeathAdder V3 Pro – mouse excelent pentru gaming – Arena IT

Razer DeathAdder V3 Pro – mouse excelent pentru gaming – Arena IT

de Roboțelul @ iDOR.info
razer-deathadder-v3-pro-–-mouse-excelent-pentru-gaming-–-arena-it

Am folosit pana acum Razer DeathAdder V2 Pro, un mouse de care m-am indragostit si de care a venit timpul sa ma despart. Astfel, am ramas fidel brandului si am ales V3 Pro. Acest nou model vine cu USB C in loc de micro USB si cateva functii noi care il fac mai bun. In plus, design-ul este complet schimbat dar ramane forma ergonomica a seriei cu care ne-am obisnuit.

Acest mouse are o istorie foarte lunga in spate. A fost lansat initia in 2006 si este cel mai vandut model din lume. Si-a castigat reputatia prin performantele deosebite, fiind extrem de precis, dar si prin forma ergonomica pe care o are si astazi.

Razer era in 2006 un nume greu. Atunci era un brand de periferice de lux as putea spune. Nu toti isi permiteau asa ceva, iar pe plan mioritic ne multumeam cu A4Tech si Genius.

Nici nu aveai multe anternative atunci, iar eu in anii aia foloseam in mouse de la LG care a costat cativa lei din Ultra Pro Computers.

Suntem in 2024 si avem Deathadder V3 Pro, un mouse modern cu muuuulte beneficii, mult mai rapid, mai usor, mai performant dar la fel de ergonomic.

Noul mouse foloseste un senzor proprietar Razer denumit Focus Pro 30K. Este un senzor optic, cel mai precis din lume, cu 750IPS, 70G acceleratie, 30K DPI si o acuratete de, atentie, 99.8%.

Nici switch-urile n-au fost uitate. Avem switch-uri proprietare Razer, tot optice, dar generatia a 3-a. Nu sunt cele mai silentioase, dar sunt precise si rapide. Fix ce ai nevoie in gaming.Razer DeathAdder V3 Pro - mouse excelent pentru gaming

Si fiind wireless probabil nu aveti incredere ca ar functiona rapid. Ba da, el este gandit sa functioneze wireless avand tot o tehnologie proprietara Razer si anume Hyperspeed. Asta il face cu 25% mai rapid decat celelalte modele wireless din piata.

Si credeti-ma pe cuvant, eu doar periferice wireless am si lag-ul pe care toti l-am intalnit candva a disparut. Nu mai exista asa ceva la nici un periferic modern.

Fiind wireless are si o baterie integrata, 90 de ore autonomie ofera. Se incarca pe USB C si da, rezista atat. Fara probleme. Eu ma joc zilnic cu el si il pun la incarcat o data la doua saptamani.

Are memorie integrata ca sa iti salvezi setarile cand te muti pe alt PC, control pentru DPI si aceeasi forma legendara. Dar acum poti sa lipesti pe el niste benzi care sporesc aderenta. Nici nu mai transpira mana si ai un grip mai bun. Da, arata ciudat poate, insa sunt foarte utile.

In comparatie cu V2, acesta vine cu un design nou. Este mai usor si realizezi ca s-a intamplat asta inca de la primul contact. Plasticul folosit se simte mai subtire iar iluminarea lipseste de tot. S-au economisit bani si s-a redus si greutate.

In plus, butoanele stanga-dreapta sunt acum separate fata de carcasa mouse-ului. La V2 ele erau integrate. Vedeti poza atasata. De asemenea, V3 nu mai are acel cauciuc pe lateral pentru grip. Asta consider ca este un minus, dar am inteles de ce. Astfel este mai usor si daca tu consideri ca ai nevoie de grip poti apela la benzile din pachet care se lipesc pe mouse.Razer DeathAdder V3 Pro - mouse excelent pentru gamingRazer DeathAdder V3 Pro - mouse excelent pentru gaming

Au disparut butoanele pentru controlul DPI de langa rotita de scroll. Acum exista un singur buton pe spate care are si rol de power.

Senzatia generala este de mouse mai putin robust, dar clar mai usor. Se pare ca Razer a ales clar directia asta. V2 Pro se simte mai greu, mai solid si cu materiale mai de calitate. V3 Pro este mai usor, mai performant, mai precis si cu UBS C. Personal as merge oricand pe V3 Pro

Ramane in continuare un mouse legendar, performant, iar daca esti indecis intre mai multe modele, Deathadder nu mai are nevoie de nici o prezentare. Este acel mouse pe care il cumperi fara sa citesti despre el pentru ca te astepti sa fie bun si va fi bun.

Acest model nu vine cu iluminare de nici un fel (nici nu ai nevoie ca oricum stai cu mana pe el, logic), are 5 butoane programabile, se poate utiliza si pe fir si are doar 63 de grame. Este ideal pentru cei care au un laptop gaming si vor un mouse performant pentru sesiunile lungi.

Costa 659 lei la Altex pe negru sau 599 lei tot la Altex dar pe alb.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Razer DeathAdder V3 Pro – mouse excelent pentru gaming – Arena IT

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă