Prima pagină » RAZER anunță KISHI Ultra – controller universal de gaming pentru telefoane și tablete, conectare la PC și iluminare

RAZER anunță KISHI Ultra – controller universal de gaming pentru telefoane și tablete, conectare la PC și iluminare

de Roboțelul @ iDOR.info
razer-anunta-kishi-ultra-–-controller-universal-de-gaming-pentru-telefoane-si-tablete,-conectare-la-pc-si-iluminare

RAZER a început să fie și mai activă pe piața dispozitivelor de gaming și nu numai. Chiar de curând am testat căștile de gaming Hammerhead Hyperspeed, iar de curând am descoperit ce este acela un mouse mat sub forma lui Firefly V2 Pro. În continuare facem cunoștiință cu Razer Kishi Ultra, un controller de gaming universal care aduce multe elemente în plus față de predecesori.

RAZER

Vă reamintesc faptul că modelele anterioare erau Kishi V2 și Kishi V2 Pro, ambele având format compact și fiind destinate pentru smartphone-uri. Promiteau butoane la nivel calității celor de pe console și livrau încărcare pass through. Pe varianta Pro existau și vibrații Razer HyperSense Haptics și aveam suport audio 3.5mm. 

Acum vine Razer Kishi Ultra care extinde compatibilitatea de la smartphone-uri până la tablete precum iPad Mini. Avem butoane de control Pro-Grade la nivel de consolă, cât și ergonomie, iar dispozitivul vine și cu port USB-C extra pe lângă cel de alimentare, cât și cu un port 3.5 mm audio dacă vrei să îți conectezi căștile pe fir. 

Bifăm și suportul Razer Sensa HD Haptics și avem ceva nou pe controllerele din seria Kishi și anume iluminare RAZER Chroma RGB. De asemenea, ceva interesant este reprezentat de către faptul că poți conecta acest controller via USB-C la PC pentru gaming pe fir, fără nevoia unui smartphone. 

Nu e nevoie să scoți telefonul din husă pentru a te juca, iar Kishi Ultra oferă același nivel de ergonomie regăsit și pe controllere Pro RAZER precum Wolverine V2 Pro. Avem aici un D-Pad Mecha-Tactile 8-way și butoane ABXY cu tehnologie microswitch. Triggerele de mărimea celor de pe gamepad-ul de consolă oferă extra precizie și avem butoane programabile L4/R4. Thumbstick-urile sunt de tip pro-grade și promit extra durabilitate. 

Este un controller super dotat pe care îl vom pune la treabă imediat, iar legat de preț, îl găsești la 169.99 euro




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: RAZER anunță KISHI Ultra – controller universal de gaming pentru telefoane și tablete, conectare la PC și iluminare

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă