Prima pagină » Razer Blade 18, unul dintre cele mai performante laptop-uri de gaming. Ce specificații tehnice are

Razer Blade 18, unul dintre cele mai performante laptop-uri de gaming. Ce specificații tehnice are

de Roboțelul @ iDOR.info
razer-blade-18,-unul-dintre-cele-mai-performante-laptop-uri-de-gaming.-ce-specificatii-tehnice-are

Joi, 11 Aprilie 2024, ora 23:33

943 citiri

Razer, renumitul producător de echipamente dedicate gaming-ului, a lansat cel mai impresionant model din seria sa de laptopuri Blade.

Blade 18 promite să redefinească standardele în materie de performanță și design pentru laptopurile de gaming, oferind specificații de top care includ posibilitatea de configurare cu un procesor Intel Core i9 14900HX și o placă video NVIDIA GeForce RTX 4090.

Noul Razer Blade 18 își păstrează trăsăturile caracteristice ale designului seriei, având un aspect din aluminiu și o estetică minimală, cu linii clare. Disponibil în variantele de culoare alb și negru, acesta are o grosime de doar 21,90 mm, fiind considerat de producător cel mai subțire laptop echipat cu un procesor Intel Core i9 din generația a 14-a.

Ce oferă noul Razer Blade 18

Razer Blade 18 oferă trei opțiuni pentru ecran, toate cu o diagonală de 18 inch și diverse rate de reîmprospătare și rezoluții, pentru a răspunde nevoilor diversificate ale utilizatorilor. În plus, configurațiile de hardware includ patru variante de plăci video NVIDIA GeForce RTX, de la modelul 4060 până la cel mai avansat 4090, fiecare oferind performanțe grafice excepționale pentru gaming și sarcini grafice, scrie Razer.

Una dintre caracteristicile inovative ale noului Razer Blade 18 este conectivitatea Thunderbolt 5, care permite viteze și lățimi de bandă superioare pentru conectarea dispozitivelor externe, cum ar fi monitoare de înaltă rezoluție sau soluții de stocare rapide. De asemenea, laptopul este echipat cu un sistem de răcire avansat, care include trei ventilatoare și cea mai mare cameră de vapori dezvoltată vreodată de Razer, asigurând menținerea unei temperaturi optime chiar și în sesiunile prelungite de utilizare.

Prețul de pornire este de 3.399 de euro, variind în funcție de configurația aleasă.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Samsung reintroduce o funcție foarte utilă pentru ecranul telefoanelor

Samsung a început recent să lanseze actualizarea One UI 6.1 pentru dispozitivele sale, reintroducând o caracteristică vitală pentru durabilitatea ecranelor OLED ale seriei Galaxy S23 și alte…

Peste 100.000 de locuri de muncă ”verzi” vor fi create în România. Anunțul ministrului Mediului

Energia regenerabilă nu este doar despre un mediu mai curat, ci şi despre noi tehnologii şi crearea a peste 100.000 de noi locuri de muncă ”verzi” în România, până în 2050, a declarat…




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Razer Blade 18, unul dintre cele mai performante laptop-uri de gaming. Ce specificații tehnice are

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă