Prima pagină » Razer semnează cu un star VALORANT, zekken, promovând produsele sale esports

Razer semnează cu un star VALORANT, zekken, promovând produsele sale esports

de Roboțelul @ iDOR.info
razer-semneaza-cu-un-star-valorant,-zekken,-promovand-produsele-sale-esports

Jucătorii de succes din segmentul esports ajung deseori imaginea unor produse de gaming, iar cea mai nouă colaborare de genul este între Razer şi Zachary Patrone, aka „zekken„. Acesta este unul dintre cei mai talentaţi tineri la jocul VALORANT.

zekken este cunoscut pentru un stil de joc dinamic şi ca un foarte bun duelant. Razer, brand cunoscut global pentru căşti de gaming, microfoane, tastaturi, mouse-uri şi scaune de gaming îşi va promova produsele cu ajutorul unor sportivi de elită din esports. zekken joacă cu Jett şi Raze, iar tânărul şi-a condus echipa spre medalia de aur în turneul AfreecaTV VALORANT LEAGUE 2023. 

A ajuns la 53 de eliminări ale adversarilor în finală mare, finalizând seria cu un raport KD de 1.17, impresionant. Prin colaborarea cu Razer, zekken va face parte dintr-o comunitate prosperă de sportivi de esports, care contribuie cu feedback la îmbunătăţirea acestor produse. Ei oferă feedback cu privire la design, caracteristici şi funcţionalitate. 

zekken va folosi o gamă completă de periferice de gaming esports Razer, inclusiv tastaturile Razer Huntsman V3 Pro, căştile Razer BlackShark V2 şi mouse-urile Razer Viper. Echipa de sportivi Team Razer include şi primul campion mondial de 4 ori din lume la League of Legends, Lee „Faker” Sang-hyeok şi campionii ESL Pro League Season 18, Mouz. 




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Razer semnează cu un star VALORANT, zekken, promovând produsele sale esports

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă