Prima pagină » Înlocuitor de Photoshop cu AI, gratuit? Iată cum îți editezi rapid fotografiile folosind Adobe Firefly online

Înlocuitor de Photoshop cu AI, gratuit? Iată cum îți editezi rapid fotografiile folosind Adobe Firefly online

de Roboțelul @ iDOR.info
inlocuitor-de-photoshop-cu-ai,-gratuit?-iata-cum-iti-editezi-rapid-fotografiile-folosind-adobe-firefly-online

Anul 2024 ne-a adus o mulțime de tehnologii AI revoluționare care schimbă modul în care lucrăm, navigăm și realizăm diferite task-uri pe PC. Editarea foto se poate dovedi destul de grea, mai ales la început atunci când vezi toate acele tool-uri oferite de Photoshop pe care nu le vei putea folosi fără câteva ore de urmărit tutoriale. Ei bine, am găsit recent un clip pe TikTok (via adsensei1) care prezintă un tool AI de la Adobe care te ajută să îți editezi rapid fotografiile. Mai jos am toate detaliile!

E vorba despre soluția Firefly de la Adobe. Am scris despre acest AI anul trecut, e deja integrat în multe programe desktop din suita companiei deja, dar iată că există și o variantă online pe care o poți folosi gratuit. Pur și simplu intri pe Google și cauți „Adobe Firefly” sau accesezi linkul https://www.adobe.com/products/firefly.html. Îți creezi un cont sau te conectezi folosind credențialele Google / Facebook / Apple, iar ulterior poți începe să folosești Firefly.

Interfața e complet diferită față de Photoshop-ul clasic. Putem folosi opțiunea „Text to image” pentru a genera o imagine în diferite stiluri, dar ne putem uploada chiar propria fotografie. Avem posibilitatea de a transforma poza folosind diferite stiluri grafice sau efecte precum bokeh, layered paper, synthwave, painting, digital art, hyper realistic. 

Ai posibilitatea de a uploada o poză de referința și de a crea ceva complet nou sau să îți editezi fotografia încărcată. Interfața e intuitivă și aș zice că tool-ul e ușor de înțeles, însă va trebui să încerci fiecare unealtă în parte și să cunoști engleză pentru a adăuga descrieri acolo unde e nevoie. Poți face din noapte zi și vice-versa, să transformi obiecte sau să le înlocuiești cu altele noi. 

Pentru un profesionist care cunoaște programul și toate funcționalitățile sale Firefly nu poate fi văzut, momentan cel puțin, drept înlocuitor pentru Photoshop. Totuși, e destul de interesant să te joci și să experimentezi funcțiile sale de AI generativ și de editare, mai ales că poate fi folosit complet gratuit.

Poți încerca Firefly aici!




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Înlocuitor de Photoshop cu AI, gratuit? Iată cum îți editezi rapid fotografiile folosind Adobe Firefly online

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google