Prima pagină » Vânzări record pentru OnePlus 12 în România; Câte unități au fost achiziționate de către români?

Vânzări record pentru OnePlus 12 în România; Câte unități au fost achiziționate de către români?

de Roboțelul @ iDOR.info
vanzari-record-pentru-oneplus-12-in-romania;-cate-unitati-au-fost-achizitionate-de-catre-romani?

Spre finalul anului trecut am aflat că românii preferă smartphone-urile de top, cu prețuri chiar ce depășesc 1000 de euro. Chiar dacă cererea la nivel global a scăzut, în România piața a marcat o creștere de 8% în 2023, față de 2022. Azi avem parte de informații foarte interesante furnizate de OnePlus România. Pare că cel mai nou flagship din portofoliu, OnePlus 12, se vinde bine, peste 1000 de unități fiind deja livrate. Mai jos am toate detaliile!

OnePlus spune că această creștere impresionantă se datorează eforturilor concentrate ale companiei de a extinde numărul punctelor de vânzare. Doar pe parcursul lunii februarie vânzările seriei OnePlus 12 au înregistrat o creștere remarcabilă, de 6 ori comparativ cu modelul precedent OnePlus 11. 

Ciprian Mirea, country manager OnePlus România, a declarat:

„Ne bucurăm să vedem că seria OnePlus 12 a fost primită cu entuziasm de către consumatorii din România. Aceste rezultate confirmă faptul că inovația continuă și atenția noastră la detalii au fost apreciate de către utilizatori, iar aceasta ne motivează să continuăm să aducem tehnologie de vârf pe piața locală”.

OnePlus își dorește să depășească peste 5000 de unități vândute pentru modelele OnePlus 12 și OnePlus 12R până la finalul acestui an. Compania spune că va rămâne concentrată pe disponibilitatea produselor și pe oferirea pachetelor atractive pentru pasionații de tehnologie. 

Noile modele OnePlus12 și 12R sunt vândute pe canale oficiale în România: oppostore.ro, Altex, Digi și eMAG. Compania își îndeamnă fanii să cumpere produsele pe căi oficiale pentru a beneficia de garanție, precum și de toate serviciile adiacente.

Aș reaminti de faptul că OnePlus 12 a primit recent o recenzie detaliată din partea noastră. E un flagship în toată regula fabricat din materiale premium. Are procesor Snapdragon 8 Gen 3 sub capotă, o cameră aproape fără cusur și o baterie generoasă care se încarcă rapid. Mai sus vă las și recenzia detaliată a terminalului. 

în prezent acest model se comercializează pentru 5699 lei, iar cadou primești o pereche de căști OnePlus Buds 3 + un card cadou în valoare de 500 lei. Practic valoarea telefonului scade în acest fel sub 5000 lei, iar prețul nu e rău deloc pentru un flagship de ultimă generație.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Vânzări record pentru OnePlus 12 în România; Câte unități au fost achiziționate de către români?

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă