Prima pagină » Apple amână lansarea primul iPhone pliabil; Debutul ar putea avea loc abia la începutul anului 2027

Apple amână lansarea primul iPhone pliabil; Debutul ar putea avea loc abia la începutul anului 2027

de Roboțelul @ iDOR.info

Am auzit multe zvonuri cu privire la un iPhone pliabil. E clar că Apple se gândește să intre și pe această nișă, doar că producătorul dorește ca tehnologia să fie cât mai „finisată”, înainte de a o integra într-unul dintre produsele sale. În trecut se vehicula că un prim telefon pliabil Apple ar putea sosi undeva în 2026. Cu toate acestea, pare că debutul a fost amânat, el urmând a avea loc undeva la începutul anului 2027. Mai jos am detalii.

Revegnus este tipster-ul care a dezvăluit informațiile și susține că provin de la o „sursă sigură, familiarizat cu planurile interne Apple”. Ei bine, compania s-ar fi gândit să pună spre vânzare primul telefon pliabil din portofoliu mai târziu. Astfel, lansarea ar fi fost mutată undeva în primăvara anului 2027. Mai mult, e reiterată ideea conform căreia primul device cu display pliabil din portofoliul Apple va fi de fapt un iPad Mini.

Practic, Apple nu ar avea încredere deplină în tehnologia ecranelor pliabile. Până la lansarea unui iPhone, terminal cu pretenții când vine vorba de construcție și dotări, ar vrea să încerce panourile pe un device aflat în plan secund când vine vorba de vânzări. Pe web apăreau chiar informații legate de un MacBook special cu display pliabil la un moment dat.

După cum spun întotdeauna, e recomandat să privim cu o ușoară reticență toate aceste zvonuri. Patente lagete de device-uri Apple pliabile au existat, e clar că producătorul cochetează cu ideea, dar nu se știe dacă aceste device-uri chiar vor debuta.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Apple amână lansarea primul iPhone pliabil; Debutul ar putea avea loc abia la începutul anului 2027

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă