Prima pagină » HONOR prezintă ceasul Watch GS 4 și brățara de fitness HONOR Band 9

HONOR prezintă ceasul Watch GS 4 și brățara de fitness HONOR Band 9

de Roboțelul @ iDOR.info

HONOR a prezentat în cadrul evenimentului organizat pe 18 martie 2024 atât ediții speciale de telefon Magic 6 RSR Porsche și Magic 6 Ultimate, dar și purtabile. E vorba despre ceasul HONOR Watch GS 4, cu ecran AMOLED de 1.43 inch, cât și despre brățara de fitness HONOR Band 9. Produsele au debutat în China deocamdată, dar la cum crește HONOR în Europa, mă aștept să le vedem și la noi în curând.

HONOR Watch GS 4

HONOR Watch GS 4 are o talie de doar 10.5 mm și vine cu muchii curbate. E suflat cu aur real și pune la dispoziție curele din piele sau silicon. Corpul e fabricat din oțel, iar dotările includ un ecran AMOLED de 1.43 inch, cu rezoluție de 466 x 466 pixeli, dar și o baterie ce oferă 14 zile de autonomie.

HONOR Watch GS 4

Încărcarea rapidă asigură 24 de ore de utilizare cu o alimentare de doar 5 minute. Ecranul afișează o varietate de watch face-uri, 8000+. La bord găsim 8 senzori de înaltă precizie, printre care și senzor de puls și presiune a aerului, dar și 5 sisteme de poziționare globală. Există și NFC, apelare Bluetooth și poziționare globală precisă cu frecvență duală.

Sunt 100+ moduri sport disponibile, dar și plată contactless. Corpul ceasului rezistă până la 5 ATM, deci vă puteți scufunda cu acest device până la 50 de metri adâncime. Costă 127 de euro.

HONOR Band 9

Brățara de fitness HONOR Band 9 are un ecran AMOLED de 1.57 inch, cu refresh rate de 60 Hz și rezoluție de 402 x 256 pixeli. Este subțire și ușoară și vine cu niște curele din silicon sau piele. Există și o versiune cu NFC pentru plăți. Autonomia ajunge la 14 zile.

HONOR Band 9

Are suport Bluetooth 5.3, detectare continuă a diferiților metrici legați de sănătate, precum puls, SpO2, dar are și 96 de moduri sport. Poate controla playerul muzical camera și are și funcție Find My Phone. Rezistă până la 5 ATM, adică la scufundări până la 50 de metri adâncime.

Monitorizează somnul și cântărește doar 16 grame. Costă 31 de euro fără NFC și 38 de euro cu NFC.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: HONOR prezintă ceasul Watch GS 4 și brățara de fitness HONOR Band 9

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă