Prima pagină » Ce procesoare vor aduce noile smartphone-uri Honor 200 și Honor 200 Pro?

Ce procesoare vor aduce noile smartphone-uri Honor 200 și Honor 200 Pro?

de Roboțelul @ iDOR.info
ce-procesoare-vor-aduce-noile-smartphone-uri-honor-200-si-honor-200-pro?

Multe companii ce activează în zona smartphone aleg să inaugureze noile serii prin lansarea modelelor Lite, urmând ca abia ulterior să vină și variantele de bază, sau eventuale modele Pro. Așa se întâmplă și cu seria Honor 200 care a fost introdusă pe piață odată cu lansarea lui Honor 200 Lite chiar săptămâna trecută. Acum ne pregătim și de lansarea variantelor Honor 200 și Honor 200 Pro.

Astăzi avem câteva detalii dezvăluite despre cele două modele, mai precis detalii despre procesoarele ce se vor afla la interior. Astfel, pe Honor 200 vom primi un procesor Snapdragon 8s Gen3, în timp ce Honor 200 Pro primește un procesor Snapdragon 8 Gen3.

Avem upgrade-uri notabil la capitolul performanță odată cu trecerea la aceste noi soluții, iar înainte de a vă entuziasma prea tare, aș ține să menționez că seria Honor 100 încă nu a debutat oficial la noi în țară, chiar dacă lansarea sa a avut loc în urmă cu multe luni, în noiembrie 2023. 

Ce mai știm despre noile telefoane este că vor avea încărcare pe fir la 100W, display-uri OLED curbate pe toate cele 4 laturi, iar pe Pro o cameră selfie duală integrată în decupaj pilulă. În spate vom găsi o cameră cu diafragmă cu deschidere variabilă plus senzor telephoto.

Sună tenant la prima vedere și așteptăm lansarea cât mai curând. 




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Ce procesoare vor aduce noile smartphone-uri Honor 200 și Honor 200 Pro?

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type