Prima pagină » Honor 200 Lite: Noul smartphone mid-range, pregătit pentru lansare pe 25 aprilie în Europa

Honor 200 Lite: Noul smartphone mid-range, pregătit pentru lansare pe 25 aprilie în Europa

de Roboțelul @ iDOR.info
honor-200-lite:-noul-smartphone-mid-range,-pregatit-pentru-lansare-pe-25-aprilie-in-europa

Producătorul de smartphone-uri Honor se pregătește să lanseze un nou model mid-range, denumit Honor 200 Lite, pe data de 25 aprilie în Franța/Europa, dar nu ştim când va ajunge cu exactitate şi în România. Conform informațiilor oficiale, acest dispozitiv va aduce un design modern și o gamă diversificată de opțiuni de culori, menite să atragă atenția utilizatorilor.

Design și opțiuni de culori

Conform renderelor oficiale publicate pe site-ul web al Honor Franța, noul Honor 200 Lite va fi echipat cu un ecran plat, însoțit de o decupare în formă de pilulă, sugerând prezența unui sistem de camere selfie duale. Pe partea din spate, se remarcă un modul de camere duale de 108 megapixeli, alături de un bliț LED.

Honor 200 Lite
Honor 200 Lite

Corpul dispozitivului pare a fi confecționat din policarbonat, cu margini drepte și finisaje elegante. Marginea stângă va găzdui slotul pentru cartela SIM, în timp ce pe partea dreaptă se vor afla butoanele de volum și butonul de pornire, care va integra și un cititor de amprentă digitală.

Honor 200 Lite va fi disponibil în trei nuanțe atractive: Midnight Black (negru miezul nopții), Cyan Lake (un albastru intens) și Starry Blue (un albastru texturat, cu accente stelare).

Specificații și caracteristici

Deși informațiile complete despre specificațiile tehnice ale lui Honor 200 Lite nu au fost dezvăluite încă, se știe că va avea o grosime de 6,78 mm și va cântări 166 de grame. De asemenea, se presupune că acest model va fi similare cu Honor X50i+, disponibil exclusiv pe piața chineză.

Dacă acest lucru se adeverește, atunci Honor 200 Lite ar putea fi dotat cu un ecran AMOLED de 6,7 inchi, rezoluție Full HD+, rată de reîmprospătare de 90 Hz, procesorul Dimensity 6080, până la 12 GB RAM și 512 GB spațiu de stocare. De asemenea, ar putea include o baterie de 4.500 mAh, sistemul de operare Android 13 cu interfața MagicOS 7.2, un sistem de camere principale de 108 megapixeli și un cititor de amprentă integrat în butonul de pornire.

Lansarea oficială a lui Honor 200 Lite este programată pentru data de 25 aprilie în Franța, iar fanii mărcii așteaptă cu nerăbdare să afle toate detaliile tehnice și prețul acestui nou model mid-range, care promite performanțe solide și un design atractiv.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Honor 200 Lite: Noul smartphone mid-range, pregătit pentru lansare pe 25 aprilie în Europa

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă