Prima pagină » Prințul William, glumă legată de abilitățile creative ale soției sale, după scandalul iscat de fotografia editată de aceasta

Prințul William, glumă legată de abilitățile creative ale soției sale, după scandalul iscat de fotografia editată de aceasta

de Roboțelul @ iDOR.info
printul-william,-gluma-legata-de-abilitatile-creative-ale-sotiei-sale,-dupa-scandalul-iscat-de-fotografia-editata-de-aceasta

Latura glumeață a prințului William a ieșit la iveală joi, 14 martie, în timpul unei vizite regale. La trei zile de la controversa iscată de fotografia cu Kate Middleton, care a fost făcută publică de Palatul Kensington, prințul de Wales a fost surprins în timp ce decora biscuiți împreună cu copiii într-o bucătărie, în timpul inaugurării unui centru de asistență pentru tineret din vestul Londrei, relatează Daily Mail.

Prințul William a decorat biscuiți. foto GettyImages

„Soția mea este cea mai creativă. Chiar și copiii mei sunt mai creativi decât mine”, a afirmat prințul William. 

Vizita efectuată de prințul de Wales are loc la puțin timp după izbucnirea scandalului legat de editarea fotografiei. În plus, agenția de știri AFP a comparat joi Palatul Kensington cu Coreea de Nord și Iran. 

În plus, prințul le-a spus tinerilor de la OnSide Youth Zone din Hammersmith și Fulham că fiul său, prințul Louis, „adoră bomboanele, așa că o să mai adaug câteva pe aici”

„Ce ziceți de asta? E bine? Este comestibil de la distanță. Nu la fel de gustoase ca ale voastre, dar sunt acceptabile. În cele câteva minute pe care le am la dispoziție„, a mai adăugat el. 

Ulterior, prințul William a jucat baschet în locul numit West („Unde toți rămân împreună”). El a fost însoțit de Kevin McGrath, locotenent adjunct al districtului londonez Hammersmith și Fulham, care îl mai reprezintă pe suveran la evenimentele oficiale locale. 

De asemenea, tot joi, prințul William și fratele său, Harry, vor participa, însă separat, la o ceremonie dedicată regretatei lor mame, la Diana Legacy Award. 

William va fi prezent la evenimentul organizat la Muzeul de Științe din Londra, unde va ține un discurs pentru a marca cea de-a 25-a aniversare a organizației caritabile și va înmâna premii. 

„Experimentez ocazional editarea”

Ulterior, prințul Harry, în vârstă de 39 de ani, îi va felicita pe cei 20 de câștigători printr-un apel video. 

Amintim faptul că dumincă Palatul Kensington a publicat cea mai recentă fotografie cu Kate Middleton. Imaginea cu pricina, care a fost realizată chiar de prințul William, o arată pe prințesa de Wales înconjurată de cei trei copii ai săi: prințesa Charlotte, prințul Louis și prințul George.   

Tot duminică, agenţiile de presă au retras fotografia şi au precizat că s-a descoperit un mic detaliu care demonstrează că imaginea a fost modificată excesiv, ceea ce contravine deontologiei profesionale, care interzice publicarea imaginilor care au fost modificate exagerat. 

De asemenea, prințesa de Wales a recunoscut că a manipulat digital portretul ei și al copiilor săi.

„Ca mulți fotografi amatori, experimentez ocazional editarea. Am vrut să-mi exprim scuzele pentru orice confuzie pe care a provocat-o fotografia de familie pe care am împărtășit-o ieri. Sper că toți cei care au sărbătorit au avut o Zi a Mamei foarte fericită” – a transmis ea luni, 11 martie, printr-o postare făcută pe X.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Prințul William, glumă legată de abilitățile creative ale soției sale, după scandalul iscat de fotografia editată de aceasta

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă