Prima pagină » Prințul William are toată greutatea lumii pe umeri, însă apropierea de această femeie îl ajută

Prințul William are toată greutatea lumii pe umeri, însă apropierea de această femeie îl ajută

de Roboțelul @ iDOR.info
printul-william-are-toata-greutatea-lumii-pe-umeri,-insa-apropierea-de-aceasta-femeie-il-ajuta

Prințul William a dezvoltat o relație strânsă cu un anumit senior regal, în urma ultimelor evenimente, o femeie pe care n-a avut dintotdeauna la inimă.

Într-adevăr, Prințul William și Regina Camilla, căci despre ea este vorba, au fost nevoiți să strângă rândurile în urma evenimentelor recente de la Palat, deoarece amândoi trebuie să se confrunte cu situații similare: cancerul cu care a fost diagnosticat partenerul de viață.

Într-adevăr, moștenitorul tronului și regina consoartă sunt nevoiți să „îngrijească Coroana” în timp ce Prințesa de Wales și Regele Charles urmează tratamente pentru cancer, o situație care i-a propulsat pe prinț și pe mama sa vitregă în aceeași barcă. Și la aceleași evenimente regale, acolo unde William și Camilla au făcut o pereche neobișnuită, ca singuri reprezentanți de vază ai Palatului.

Se știe foarte bine că vremurile grele apropie oamenii mai mult decât orice și asta s-a întâmplat și după ce Prințul de Wales și regina consoartă s-au văzut în postura de a avea grijă de partenerii lor, în timp ce-și fac și datoria față de Coroană.

Prințul William și Regina Camilla la slujba Commonwealth, pe 11 martie

Imaginea 1/6: Prințul William și Regina Camilla la slujba Commonwealth, pe 11 martie

Cum au ajuns William și Camilla să facă această echipă neașteptată?

După cum bine știm, Prințul de Wales și regina consoartă nu au avut dintotdeauna cele mai bune relații, mai ales în urma divorțului lui Charles de mama lui William, regretata Prințesă Diana. „În adolescență, William a avut nevoie de timp ca s-o accepte pe Camilla ca fiind cealaltă femeie din viața tatălui său. Sentimentele lui față de ea au fost complicate, fiind martor la nefericirea mamei sale în timpul căsătoriei sale cu Charles. Dar maturitatea a adus cu ea conștientizarea că această femeie îl face pe tatăl său extrem de fericit, iar prințul știe acum că ea este iubirea vieții lui”, a declarat experta regală Jennie Bond pentru OK! Marea Britanie.

Regele Charles William și Camilla foto GettyImages 53137282 jpg

„Acum, evenimentele recente le-au cimentat cu siguranță relația. Există atât de puțini oameni în care un regal poate avea încredere absolută, iar Camilla trebuie să fie unul dintre aceia pentru William. Iar William, la rândul lui, îi oferă sprijin moral Camillei”, continuă jurnalista.

Foto: Getty Images, Profimedia




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Prințul William are toată greutatea lumii pe umeri, însă apropierea de această femeie îl ajută

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă