Prima pagină » Prințul William și Kate Middleton, „anxietate intensă” în legătură cu ideea de a prelua tronul. „Veștile despre cancerul lui Charles i-au pus…”

Prințul William și Kate Middleton, „anxietate intensă” în legătură cu ideea de a prelua tronul. „Veștile despre cancerul lui Charles i-au pus…”

de Roboțelul @ iDOR.info
printul-william-si-kate-middleton,-„anxietate-intensa”-in-legatura-cu-ideea-de-a-prelua-tronul.-„vestile-despre-cancerul-lui-charles-i-au-pus…”

Foto: Instagram Dukeandduchessofcambridge

Foto: Instagram Dukeandduchessofcambridge

Kate Middleton și Prințul William ar simți o „anxietate intensă” în legătură cu ideea de a prelua tronul, susține un expert regal.

Prințul William și Kate Middleton simt „anxietate intensă” în legătură cu ideea de a prelua tronul și de a deveni rege și regină, acum că Regele Charles a fost diagnosticat cu cancer, spune un expert regal.

Monarhul continuă să primească tratament pentru boala lui, în timp ce Prințesa de Wales își duce propria luptă împotriva cancerului. Următorul monarh va fi William, în vârstă de 41 de ani. El va fi ajutat în îndatoririle sale de Kate, soția sa, care va participa și la angajamentele regale în noul ei rol. Se spune că perspectiva acestor poziții provoacă „anxietate intensă” pentru cuplul regal.

„Veștile despre cancerul lui Charles i-au pus pe William și Kate în apropierea înspăimântătoare de a urca pe tron… Perspectiva, mi se spune, le provoacă o anxietate intensă”, a scris Tina Brown, fostul editor al Vanity Fair.

Rolul mai puțin cunoscut al Regelui Charles la nunta Prințului William și a Kate Middleton

Regele Charles a jucat un rol esențial, despre care puțină lume știe, la nunta regală din 2011. Se pare că acesta și-a împărtășit experiența atunci când a fost vorba de selectarea muzicii pentru nunta Prințul William cu Kate Middleton.

Astfel, tatăl mirelui a fost cel care și-a luat responsabilitatea să îi ajute în ziua cea mare. Cei aproape 2.000 de invitați au avut parte de muzică la orgă, de Johann Sebastian Bach, înainte de o selecție orchestrală incredibilă cu piese ale compozitorilor Edward Elgar și  Peter Maxwell Davies. Regele Charles s-a bazat pe cunoștințele sale excelente în materie de muzică clasică atunci când a făcut aceste alegeri. El a explicat la Classic FM de ce a intervenit pentru a-i ajuta pe cei doi în organizarea nunții lor, urmărită de 36,7 milioane de oameni doar în Marea Britanie, scrie Mirror.

„Îmi place să încerc să aleg niște piese muzicale interesante, sper, pentru anumite ocazii, în special pentru nunți, dacă oamenii doresc. Știu că fiul meu cel mare a fost destul de înțelegător și a fost perfect fericit să le sugerez câteva piese pentru nunta lor” a spus Regele Charles în 2020.

Cu câteva momente înainte de a fi făcute jurămintele de nuntă ale lui William și Kate la Westminster Abbey, invitații lor parte de piesele alese de tatăl mirelui. Regele Charles a spus anterior că dragostea lui pentru muzică se datorează reginei mame. „Bunica mea cânta destul de multă muzică, așa că auzeam ceva acolo”, și-a amintit el atunci când vorbea despre una dintre pasiunile sale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Prințul William și Kate Middleton, „anxietate intensă” în legătură cu ideea de a prelua tronul. „Veștile despre cancerul lui Charles i-au pus…”

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă