Prima pagină » Google Pixel 9 Pro: Imagini în premieră cu noul smartphone al gigantului tehnologic

Google Pixel 9 Pro: Imagini în premieră cu noul smartphone al gigantului tehnologic

de Roboțelul @ iDOR.info
google-pixel-9-pro:-imagini-in-premiera-cu-noul-smartphone-al-gigantului-tehnologic

Google se pregătește să lanseze cel puțin trei smartphone-uri în octombrie, în cadrul evenimentului anual de prezentare a produselor hardware: Pixel 9, Pixel 9 Pro și Pixel 9 Pro XL. Recent, au apărut informații conform cărora Pixel Fold 2 a fost redenumit Pixel 9 Pro Fold și ar putea însoți aceste dispozitive.

Pixel 9 Pro a fost dezvăluit în imagini hands-on în premieră, una dintre ele prezentându-l alături de un iPhone 15 Pro Max. Deși dimensiunile par diferite, este important de menționat că Pixel 9 Pro XL este considerat succesorul lui Pixel 8 Pro în ceea ce privește dimensiunea, în timp ce Pixel 9 Pro ar trebui să aibă dimensiuni similare cu Pixel 9 standard, dar cu caracteristici Pro suplimentare, cum ar fi camera teleobiectiv periscop pe care o puteți observa în aceste fotografii.

Google Pixel 9 Pro
Google Pixel 9 Pro
Google Pixel 9 Pro
Google Pixel 9 Pro
Google Pixel 9 Pro
Google Pixel 9 Pro
Google Pixel 9 Pro

Comparație cu iPhone 15 Pro și detalii despre camera redesenată

Astfel, Pixel 9 Pro va fi, de asemenea, similar ca dimensiune cu iPhone 15 Pro. Pixel 9 Pro vine echipat cu chipset-ul Tensor G4 și 16GB de RAM fabricat de Micron, cu 4GB mai mult decât Pixel 8 Pro. Stocarea UFS de pe Pixel 9 Pro este realizată de Samsung. Se așteaptă ca seria Pixel 9 să includă și modemul Exynos 5400 de la Samsung, cu suport pentru conectivitate prin satelit.

Conform zvonurilor anterioare, Pixel 9 Pro va avea o cameră redesenată, care nu mai este în stilul „vizor”, deoarece nu se mai extinde până la margini. De această dată, are o formă ovală, iar în partea unde se află blițul LED, partea metalică este mai mare. Pixel 9 Pro are, de asemenea, o ramă polizată plată.

Cu specificații tehnice impresionante și un design nou al camerei, Google Pixel 9 Pro se anunță a fi un smartphone remarcabil care va atrage atenția pasionaților de tehnologie. Rămâne de văzut ce alte surprize va aduce Google în octombrie, la evenimentul de lansare a noilor dispozitive Pixel.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Google Pixel 9 Pro: Imagini în premieră cu noul smartphone al gigantului tehnologic

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă