Prima pagină » Google a lansat recent noi funcții pentru ecosistemul Android. Despre ce este vorba

Google a lansat recent noi funcții pentru ecosistemul Android. Despre ce este vorba

de Roboțelul @ iDOR.info
google-a-lansat-recent-noi-functii-pentru-ecosistemul-android.-despre-ce-este-vorba

Joi, 25 Aprilie 2024, ora 20:29

194 citiri

Google a lansat recent noi funcții pentru ecosistemul Android, proiectate să îmbogățească experiența utilizatorilor pe dispozitive mobile, tablete, smartwatch-uri și sisteme auto.

Conform unui raport al publicației 91Mobiles, aceste funcții noi sunt alimentate în mare parte de inteligența artificială (AI) și sunt distribuite la nivel global.

Printre cele mai notabile adiții se numără funcția care oferă descrieri generate automat de AI pentru imagini, destinată persoanelor cu deficiențe de vedere sau care sunt nevăzătoare. Aceasta le permite să asculte descrieri ale fotografiilor, facilitând accesul la conținutul vizual primit prin mesaje sau disponibil online.

Pasionații de muzică vor beneficia de noi controale de redare integrate pentru Spotify, disponibile direct pe ecranul principal al dispozitivului. Acestea permit utilizatorilor să comute ușor între dispozitivele conectate prin Spotify Connect, simplificând experiența de ascultare.

Cu ce funcții noi vin Android Auto & Wear

Google a introdus și Gemini AI în aplicația Messages, care asistă utilizatorii în redactarea mesajelor și planificarea evenimentelor. Disponibilă inițial în versiunea beta și în limba engleză, funcția transformă modul în care interacționăm prin mesaje text.

Utilizatorii de Wear OS vor avea acum acces la direcții pentru tranzitul public direct de pe smartwatch și vor putea utiliza Google Wallet pentru plăți rapide, inclusiv pentru bilete la evenimente și abonamente la sala de sport.

Android Auto beneficiază de îmbunătățiri prin integrarea AI pentru rezumarea mesajelor lungi și sugestii de răspunsuri rapide în timpul condusului. Aceasta include și opțiunea de a partaja ora estimată de sosire cu contactele.

Alte îmbunătățiri includ suportul îmbunătățit în Lens și Google Maps, care permite utilizatorilor să acceseze informații despre locațiile din jurul lor mai eficient. De asemenea, Google Docs pe Android acum permite adăugarea de notițe pe documente cu o varietate de instrumente de marcare.

…citeste mai departe despre „Google a lansat recent noi funcții pentru ecosistemul Android. Despre ce este vorba” pe Ziare.com

HMD a lansat smartphone-uri la prețuri sub 800 RON. Cu ce specificații vin

HMD a lansat recent trei noi smartphone-uri sub marca proprie: HMD Pulse Pro, HMD Pulse+ și HMD Pulse. În cadrul unei întâlniri online care a avut loc pe 17 aprilie, Adam Ferguson,…

Infinix intră pe piața din România! Producătorul oferă telefoane de buget, cu specificații decente. Care sunt prețurile

Compania Infinix Mobility, cunoscută pentru tehnologiile inovative și telefoanele de buget, mid-range și high-end, își extinde acum operațiunile pe piața din România. Fondată în 2013,…




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Google a lansat recent noi funcții pentru ecosistemul Android. Despre ce este vorba

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă