Prima pagină » OnePlus 13 are designul şi mărimea ecranului dezvăluite; Pierde premiera Snapdragon 8 Gen 4 totuşi

OnePlus 13 are designul şi mărimea ecranului dezvăluite; Pierde premiera Snapdragon 8 Gen 4 totuşi

de Roboțelul @ iDOR.info
oneplus-13-are-designul-si-marimea-ecranului-dezvaluite;-pierde-premiera-snapdragon-8-gen-4-totusi

OnePlus 13 ar trebui să debuteze în Europa la început de an 2025, dar sunt şanse să apară în China la final de an 2024. Nu ne-ar mira, având în vedere goana după premiera lui Snapdragon 8 Gen 4. Azi aflăm că ratează premiera OnePlus 13, dar şi câteva dotări ale sale.

Qualcomm ar trebui să prezinte procesorul flagship prin octombrie, în cadrul clasicului eveniment din Hawaii. Am aflat în ultimele 24 de ore ca Xiaomi 15 şi-ar fi adjudecat deja premiera sa, în vreme ce OnePlus ar fi a doua la rând. Zvonacul Digital Chat Station ne dezvăluie şi câteva detalii despre dispozitivul cel nou.

Aflăm astfel că OnePlus 13 va sosi cu un ecran OLED LTPO de 6.8 inch, cu un design uşor curbat. Va oferi o rezoluţie 2K şi va integra un cititor de amprente ultrasonic, după model Samsung şi nu unul optic. Încă nu e clar dacă va ajunge pe produsul finit. Zvonacul mai spune că OnePlus 13 este dotat cu un sistem de camere multi focale. Probabil cu distanţe focale diferite sau multiple sisteme de focalizare. Nu strică niciodată să avem o cameră ultrawide cu autofocus, capabilă de Macro de exemplu.

În plus, terminalul va avea şi o cameră periscop telephoto, pentru zoom mai avansat. Rămâne de văzut dacă sare de 3X sau 5X. Scăpări din februarie indicau şi o schimbare a designului spatelui pentru acest OnePlus 13. Lucru confirmat acum şi de Digital Chat Station, care promite un refresh. Putem să ne luăm inspiraţia de la modele deja lansate.

În trecut unele terminale Ace şi unele modele cu cifre de la OnePlus au împărţit acelaşi design. OnePlus Ace 3V spre exemplu are modul vertical de cameră, ceea ce ne duce cu gândul la unul şi pentru OnePlus 13.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: OnePlus 13 are designul şi mărimea ecranului dezvăluite; Pierde premiera Snapdragon 8 Gen 4 totuşi

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă