Prima pagină » Xiaomi 14T şi Xiaomi 14T Pro gata de lansare în septembrie, apar în codul sursă HyperOS

Xiaomi 14T şi Xiaomi 14T Pro gata de lansare în septembrie, apar în codul sursă HyperOS

de Roboțelul @ iDOR.info
xiaomi-14t-si-xiaomi-14t-pro-gata-de-lansare-in-septembrie,-apar-in-codul-sursa-hyperos

Toamna se numără lansările de flagship-uri secundare, de la Huawei Mate-uri la OnePlus T-uri uneori, cândva Galaxy Note-uri. Multe companii au renunţat la acest obicei, dar nu şi Xiaomi, care ne oferă modelele „T” tradiţional toamna. În jur de IFA aş zice. Iar acum avem primele dovezi cu privire la existenţa lui Xiaomi 14T, dar şi Xiaomi 14T Pro.

Xiaomi 14T,

Dovezi cu privire la existenţa lor au apărut în codul sursă din HyperOS deja. Se pare că iar vorbim de rebranding. Dacă POCO F6 Pro e rebranding de Redmi K70, ei bine Xiaomi 14T Pro ar fi rebranding de Redmi K70 Ultra (încă nelansat). Ambele telefoane au numele de cod „rothko” şi „N12”, deci mai clar de atât nu se poate. Totuşi, 14T Pro ar primi câteva îmbunătăţiri. 

Xiaomi 14T,

Spre exemplu va primi încărcare wireless, o cameră telephoto cu optică Leica, ceva ce nu vezi pe Redmi K70 Ultra. Păstrează procesorul MediaTek Dimensity 9300, încărcarea pe fir la 120W. Mai are şi baterie de 5000 mAh, camera Sony LYTIA 800 de 50 MP cu stabilizare optică şi o cameră de 108 MP ultrawide, o raritate în ziua de azi.

Totul completat de un ecran de 6.67 inch OLED, cu rezoluţie 2K şi refresh rate de 120 Hz. Versiunea standard, Xiaomi 14T ar avea numele de cod „degas” şi va sosi şi că „XIG06” şi „2406APNFAG”. Aici primim un CPU MediaTek Dimensity 7200 Ultra, camera cu  optică Leica şi rezoluţii reduse ale senzorilor. 




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Xiaomi 14T şi Xiaomi 14T Pro gata de lansare în septembrie, apar în codul sursă HyperOS

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă