Prima pagină » Xiaomi MIX Fold 4 are parte de o scăpare importantă; Specificațiile pliabilului sunt acum cunoscute

Xiaomi MIX Fold 4 are parte de o scăpare importantă; Specificațiile pliabilului sunt acum cunoscute

de Roboțelul @ iDOR.info
xiaomi-mix-fold-4-are-parte-de-o-scapare-importanta;-specificatiile-pliabilului-sunt-acum-cunoscute

Xiaomi urmează să lanseze în acest an două smartphone-uri pliabile, conform zvonurilor. Pe lângă un model pliabil cu clapetă, se află în pregătire modelul MIX Fold 4. Se pare că în acest an terminalul vine la nivel global, astfel că e gata să concureze cu Galaxy Z Fold6 de la Samsung. Azi aflăm și ce ar avea acest nou model pliabil de oferit.

Cei de la Android Headlines au descoperit mențiuni în baze de date importante legate de acest model. Xiaomi MIX Fold 4 apare menționat sub forma modelului „24072PX77C”. Având în veder că litarea „C” apare aici ca sufix, pare că vorbim despre o variantă chinezească. Mai aflăm că sub capotă vom găsi un CPU puternic și anume Snapdragon 8 Gen 3.

Xiaomi MIX Fold 4 va aduce un sistem de camere quad în partea din spate. Pare că vom primi o cameră principală Ovx8000, cu senzor Light Hunter 800. E aceeași cameră de 50 MP integrată și pe Redmi K70 Pro, cu o mărime de 1/1.55 inch. Apare în ecuație o cameră telephoto de 60 MP cu senzor OmniVision OV60A, ce oferă zoom optic 2X, dar și una ultrawide de 13 MP cu senzor OV13B. 

O noutate e că apare aici și un senzor S5K3K1, de 10 MP, care va oferi zoom optic 5X. Drept camere selfie vom avea unități de 16 MP integrate în decupaje bulină, atât pentru panoul interior, cât și pentru cel exterior. Rezoluția ecranului pare că va crește față de predecesor, deși Xiaomi va folosi panouri OLED de calitate, luminoase.

Nu e încă clar când va debuta telefonul. În online se vehiculează că MIX Fold 4 ar sosi abia în luna august în China. Asta înseamnă că la nivel global ar putea sosi cel mai devreme în toamna acestui an.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Xiaomi MIX Fold 4 are parte de o scăpare importantă; Specificațiile pliabilului sunt acum cunoscute

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă