Prima pagină » Blackview BL9000 Pro este acum oficial, telefonul robust ce integrează cameră de termoviziune FLIR de ultimă generație

Blackview BL9000 Pro este acum oficial, telefonul robust ce integrează cameră de termoviziune FLIR de ultimă generație

de Roboțelul @ iDOR.info
blackview-bl9000-pro-este-acum-oficial,-telefonul-robust-ce-integreaza-camera-de-termoviziune-flir-de-ultima-generatie

Blackview s-a axat în ultimii ani pe telefoane robuste, reușind să aducă funcționalități speciale pe aceste dispozitive. Cel mai nou exemplu este Blackview BL9000 Pro care aduce cameră cu termoviziune FLIR de nouă generație. Este camera cu cea mai mare rezoluție din rândul celor cu termoviziune de pe piață. Avem toate detaliile mai jos.

Blackview BL9000 Pro

Începem desigur prin a vorbi despre camera cu termoviziune integrată aici, mai precis FLIR Lepton 3.5, ce are rezoluție de 160×120, adică de 4x ori mai mare decât generația trecută, astfel că va livra imagini mult mai clare. Include și aplicația exclusivă MyFLIR Pro și oferă suport pentru Teledyne FLIR Mobile SDK. Camera oferă alerte de temperatură, analiză multi–point, iar gama de sensibilitate termică este cuprinsă între -10 grade și 400 grade Celsius.

Blackview BL9000 Pro

Avem la bord un procesor octa-core MediaTek Dimensity 8020, 512 GB stocare flash și ajunge la până la 36 GB RAM cu funcția RAM virtual activată. Mai primim încărcare la 120W pe fir pentru uriașa baterie de 8800 mAh, cât și conectivitate Wi-Fi 6. Blackview BL9000 Pro rulează Android 14 și aduce astfel noi funcționalități la nivel de UI.

Blackview BL9000 Pro

Telefonul se laudă și cu o cameră de 50 mpx selfie, iar în spate avem o cameră principală Samsung ISOCELL GN5 de 50 mpx, plus difuzoare stereo Harman Kardon cu sunet Harman AudioEFX. Avem desigur și certificare militară MIL-SPEC 810H, IP68 + IP69K, pentru rezistență la șocuri, temperaturi extreme, praf, apă și căzături.

Pentru final am lăsat ecranul, un panou generos ca și diagonală, de 6.78 inch, ce oferă rezoluție FHD+ și rată de refresh de 120Hz, plus protecție Gorilla Glass Victus. Se pot activa moduri de citit dedicate, pentru sănătatea ochilor în timpul nopții. Legat de preț, începând din data de 6 ma, prețul este de doar 429.99 dolari

Poți comanda de aici




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Blackview BL9000 Pro este acum oficial, telefonul robust ce integrează cameră de termoviziune FLIR de ultimă generație

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type