Prima pagină » Mașinile electrice devin accesibile: vin primele modele sub 25.000 de euro – Ziarul Românesc

Mașinile electrice devin accesibile: vin primele modele sub 25.000 de euro – Ziarul Românesc

de Roboțelul @ iDOR.info
masinile-electrice-devin-accesibile:-vin-primele-modele-sub-25.000-de-euro-–-ziarul-romanesc

03/05/2024 10:33 – ACTUALIZAT 03/05/2024 10:33

Mașinile electrice devin accesibile: Mașinile electrice sunt adesea încă scumpe. Doar trei modele electrice costă mai puțin de 30.000 de euro, așa cum s-a plâns recent ADAC. Dar acest lucri lucru s-ar putea schimba în curând. Primele modele accesibile sunt chiar după colț. (Continuă după fotografie)

Mașinile electrice devin accesibile: Citroën dă startul

Producătorii de mașini pregătesc modele electrice la prețuri accesibile. Citroën dă startul cu versiunea electrică a lui C3. Micul SUV electric este programat să ajungă la dealeri în primăvara anului 2024. Cost: de la 23.300 euro. ë-C3 este alimentat de un motor electric de 113 CP. Autonomia ar trebui să fie de până la 320 de kilometri. (Continuă după fotografie)

Opel plănuiește, de asemenea, o mașină electrică pentru mai puțin de 25.000 de euro, după cum a anunțat șeful mărcii, Florian Hüttl. Nu a intrat în detalii. Este foarte posibil ca Crosslandul electric anunțat pentru 2024 să scadă sub acest nivel, după cum scrie Bild. Dar este mai probabil ca Opel să folosească platforma de mașini inteligente Stellantis. ë-C3 se bazează și pe aceasta. Prin urmare, Corsa Electric ar fi un model entry-level accesibil. Schimbarea modelului este programată aici pentru 2025/26. Și Fiat Panda va veni și ca mașină electrică pe această bază în viitor. După cum transmite motor1.com , va avea premiera pe 11 iulie. Citiți și ► Din mai 2024, reglementări noi intră în vigoare pentru toți proprietarii de vehicule cu motoare cu ardere

VW ID.2all ar trebui să coste mai puțin de 25.000 de euro

Volkswagen urmează, de asemenea, o cale similară. Cu studiul ID.2all, compania din Wolfsburg a arătat deja cum ar putea arăta modelul electric entry-level. Stromer se bazează pe noua platformă de intrare MEB. Mașina cu tracțiune față de patru metri lungime este propulsată de un motor electric de doar 226 CP. Autonomie: până la 450 de kilometri. Prețul ar trebui să fie sub 25.000 de euro. În viitor este de așteptat să urmeze și o mașină electrică de mai puțin de 20.000 de euro.

De platforma MED Entry beneficiază și subsidiarele grupului Škoda și Cupra. Cehii plănuiesc un mic SUV care poartă numele proiectului „Small”. La Cupra au trecut deja mai departe și trimit în cursă Ravalul inspirat de motorsport. Producția este programată să înceapă în 2025. La fel ca VW ID.2all, ambele modele ar trebui să coste mai puțin de 25.000 de euro. De asemenea, este de imaginat ca Seat, să lanseze un model pe platforma de intrare MEB în viitorul apropiat. Cu toate acestea, nicio mașină electrică nu este așteptată de la spanioli înainte de 2026, a explicat șeful mărcii Wayne Griffiths. Citiți și ► Acest mare producător își ia adio de la diesel: ultima mașină este piesă de muzeu

ortel

Twingo și R5 devin mașini electrice ieftine

Renault se bazează pe nume cunoscute. Primul este R5 E-Tech Electric, care a avut premiera ca mașină concept la Salonul Auto Internațional. Versiunea de producție va urma la Salonul Auto de la Geneva pe 26 februarie. Francezii vor să scoată pe piață mașina electrică de oraș în 2024 pentru mai puțin de 25.000 de euro. Runabout-ul de aproape patru metri lungime va avea o baterie de 52 kWh și poate parcurge până la 400 de kilometri dintr-o singură mișcare. Al doilea model retro electric din Franța va urma în 2025: Twingo. La sub 20.000 de euro, Twingo electric este și mai accesibil decât R5, conform 24auto.de.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Mașinile electrice devin accesibile: vin primele modele sub 25.000 de euro – Ziarul Românesc

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type