Prima pagină » Motorola Edge 50 Pro e disecat în fața camerei; Obține un scor de reparabilitate scăzut

Motorola Edge 50 Pro e disecat în fața camerei; Obține un scor de reparabilitate scăzut

de Roboțelul @ iDOR.info
motorola-edge-50-pro-e-disecat-in-fata-camerei;-obtine-un-scor-de-reparabilitate-scazut

Recent a debutat Motorola Edge 50 Pro, un model high midrange destul de atractiv dacă privim spre specificațiile camerei. Totuși, azi vorbim despre reparabilitatea sa, întrucât tocmai a fost disecat în fața camerei de către PBKReviews. Mai jos avem clipul + alte detalii privind procesul de disecție.

Adevărul e că Edge 50 Pro e un terminal foarte elegant, mai ales pe nuanța Moonlight Pearl. Totuși, de această dată îi vedem și interiorul, iar YouTuber-ul începe chiar prin înlăturarea acestui panou fabricat din sticlă prin încălzirea sa. Adezivul se încălzește, iar capacul este dezlipit ușor. 

Ulterior sunt înlăturate mai multe șuruburi, YouTuber-ul croindu-și drumul spre placa de bază. În încercarea de a ajuns la baterie e nevoie să trecem de un strat de grafen folosit pentru disiparea căldurii. Placa de bază include procesor, RAM, senzori foto, toate fiind în partea de sus a terminalului. 

Ajunși la baterie aflăm că aceasta se înlătură destul de greu. E drept că e bine lipită în locașul dedicat, doar că ar fi fost bine ca Motorola să adauge benzi de cauciuc similare cu cele folosite de către Apple / Samsung. YouTuber-ul a fost nevoit să foloseasca alcool izopropilic pentru înlăturarea bateriei.

Vestea bună e că dacă ai răbdare poți ajunge la fiecare componentă în parte: port USB-C, microfon, speaker, motoraș pentru vibrații, vapor chamber. YouTuber-ul oferă un scor de reparabilitate de 5.5 / 10 pentru acest model. Pierde puncte la capitole ca design interior, înlocuire display, înlocuire baterie. Vestea bună e că sunt suficiente piese disponibile pentru acest model.

Vă reamintesc că telefonul a primit deja o recenzie din partea noastră și o puteți urmări mai sus. Pe plan local costă 2999 lei.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Motorola Edge 50 Pro e disecat în fața camerei; Obține un scor de reparabilitate scăzut

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă