Prima pagină » Motorola a lansat trei smartphone-uri noi: Edge 50 Pro, Edge 50 Fusion și Edge 50 Ultra

Motorola a lansat trei smartphone-uri noi: Edge 50 Pro, Edge 50 Fusion și Edge 50 Ultra

de Roboțelul @ iDOR.info
motorola-a-lansat-trei-smartphone-uri-noi:-edge-50-pro,-edge-50-fusion-si-edge-50-ultra

Miercuri, 17 Aprilie 2024, ora 22:55

988 citiri

Motorola a anunțat lansarea a trei noi modele de smartphone-uri: Edge 50 Pro, Edge 50 Fusion și Edge 50 Ultra.

Dintre acestea, Edge 50 Ultra reprezintă vârful de gamă, aducând îmbunătățiri semnificative în ceea ce privește capacitatea de procesare a imaginilor și designul.

Edge 50 Ultra: descrierea oficială a companiei îl prezintă ca fiind un smartphone care nu doar că urmărește performanța ridicată, dar oferă și o serie de funcții avansate care optimizează fotografia mobilă. Printre aceste caracteristici se numără stabilizarea adaptivă care ajustează stabilizarea video în funcție de viteza de mișcare detectată, urmărirea automată a subiectului în mișcare pentru claritate maximă și un mod special pentru fotografii în acțiune, care ajustează automat setările camerei pentru a capta detalii chiar și în condiții de lumină scăzută.

Ce oferă modelul Edge 50 Fusion

Pe lângă acestea, funcția de expunere lungă permite utilizatorilor să captureze efecte vizuale creative, precum trasee de lumină sau mișcarea apei, cu ușurință. Edge 50 Ultra este echipat cu un ecran de 6,67 inci Super HD pOLED care promite culori vibrante și o claritate excepțională, suport Dolby Atmos pentru o experiență audio imersivă și un set de camere foto de top cu o cameră principală de 50 MP, o camera telephoto de 64 MP și o cameră ultrawide de 50 MP.

Modelul Edge 50 Fusion, destinat segmentului mai accesibil, nu compromite pe parte de calitate vizuală, oferind un display Full HD+ pOLED de 6,7 inci și o rată de refresh de 144 Hz pentru o vizualizare fluidă. Este prevăzut cu o cameră principală care asigură fotografii clare și detaliate. De asemenea, Motorola Edge 50 Ultra este echipat cu un procesor Snapdragon 8s Gen 3.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ce este RAM Plus, funcția disponibilă pentru utilizatorii Android

Tehnologia de suplimentare a memoriei RAM, cunoscută sub numele de RAM Plus la telefoanele Samsung și RAM Boost pentru alte dispozitive cu sistem Android, este promovată ca o soluție…

Vivo X100 Ultra, telefonul care vrea să ofere o cameră profesională cu performanțe de top

Compania Vivo este pe cale să lanseze pe piață modelul X100 Ultra, un telefon care promite să rivalizeze cu Xiaomi 14 Ultra în domeniul fotografic, ducând performanța la nivelul aparatelor…




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Motorola a lansat trei smartphone-uri noi: Edge 50 Pro, Edge 50 Fusion și Edge 50 Ultra

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă