Prima pagină » Motorola se pregătește să lanseze seria Edge 50. Cu ce caracteristici vine

Motorola se pregătește să lanseze seria Edge 50. Cu ce caracteristici vine

de Roboțelul @ iDOR.info
motorola-se-pregateste-sa-lanseze-seria-edge-50.-cu-ce-caracteristici-vine

Joi, 11 Aprilie 2024, ora 23:58

1238 citiri

Motorola se pregătește să lanseze seria Edge 50. Cu ce caracteristici vine

Motorola Edge 50, FOTO: GSMArena

Motorola se pregătește să își extindă portofoliul de smartphone-uri cu lansarea noii generații din seria Edge, programată pentru data de 16 aprilie 2024. Anunțul oficial a fost făcut printr-o postare pe platforma de socializare X (fostul Twitter), unde compania a utilizat sloganul “Intelligence Meets Art”, sugerând astfel că noile dispozitive vor beneficia de funcții avansate de inteligență artificială, în special în ceea ce privește sistemul de camere.

Gama Motorola Edge 50 este așteptată să includă trei modele diferite, potrivit zvonurilor recente. Primul dintre acestea, Motorola Edge 50 Pro, a fost deja prezentat pe piața din India. Dispozitivul se remarcă prin ecranul său OLED de 6,7 inci cu rată de reîmprospătare de 144 Hz și un sistem impresionant de camere format din trei senzori: unul principal de 50MP cu stabilizare optică, un telefoto de 10MP cu zoom optic de 3x și un senzor ultra-wide de 13 MP.

La ce preț va fi disponibilă serie Edge 50

Telefonul este echipat cu procesorul Qualcomm Snapdragon 7 Gen 3 și dispune de o baterie de 4500 mAh, care suportă încărcare rapidă pe fir la 125W și wireless la 50W. Prețul estimat pentru versiunea cu 12GB RAM și stocare de 512GB este de aproximativ 699€, scrie GSM Arena.

Cel de-al doilea model, Motorola Edge 50 Fusion, se așteaptă să vină cu un ecran de 6,7 inci, o baterie de 5000 mAh cu încărcare rapidă la 68W, procesor Snapdragon 6 Gen 1 și un sistem dual de camere. Prețul acestui model ar fi de aproximativ 300€.

Seria va fi completată de flagship-ul Motorola Edge 50 Ultra, echipat cu procesorul Qualcomm Snapdragon 8s Gen 3, un sistem de camere triplu cu toți senzorii de 50 MP, inclusiv cel ultra-wide și telefoto cu zoom de 3x de tip periscop, și un ecran OLED de 6,7 inci cu o rată de reîmprospătare de 165 Hz. În Statele Unite, acest model ar putea fi comercializat sub numele de Edge+ 2024 sau Edge Ultra 2024, la un preț estimativ de 999€.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Oppo Find X7 Ultra, primul dispozitiv mobil care integrează suport pentru rețeaua 5.5G

China marchează un moment semnificativ în evoluția tehnologiei de telecomunicații prin lansarea primului telefon mobil compatibil cu standardul avansat 5G, cunoscut sub denumirea de 5.5G sau…

Vivo X Fold 3, cel mai ușor telefon pliabil de pe piață. Cât cântărește

Vivo a dezvăluit recent noul său smartphone pliabil, Vivo X Fold 3, care se remarcă prin designul său mai subțire și mai ușor comparativ cu modelul anterior. Cu o greutate de doar 219 grame,…




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Motorola se pregătește să lanseze seria Edge 50. Cu ce caracteristici vine

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă