Prima pagină » Motorola se pregătește pentru lansarea noului său smartphone pliabil: Razr 50 Ultra

Motorola se pregătește pentru lansarea noului său smartphone pliabil: Razr 50 Ultra

de Roboțelul @ iDOR.info
motorola-se-pregateste-pentru-lansarea-noului-sau-smartphone-pliabil:-razr-50-ultra

Joi, 09 Mai 2024, ora 01:03

22 citiri

Motorola se pregătește pentru lansarea noului său smartphone pliabil, Razr 50 Ultra, după ce acesta a fost certificat de Bureau of Indian Standards (BIS) și Eurasian Economic Commission (EEC).

Nu există încă confirmări dacă modelul XT2453-1, indicativul acestui telefon, va fi disponibil la nivel global sau doar ca variantă regională.

Potrivit unei imagini difuzate de jurnalistul Sudhanshu Ambhore, Razr 50 Ultra va păstra designul caracteristic seriei, cu configurația orizontală a camerei duale și logo-ul Razr vizibil. Un ecran secundar mare este plasat pe panoul din spate, oferind funcționalități extinse fără necesitatea deschiderii dispozitivului. Pe față, smartphone-ul menține ramele subțiri și camera pentru selfie, cu butoanele de volum și de pornire situate pe marginea dreaptă, scrie 91Mobile.

Cu ce specificații vine Razr 50 Ultra

În ceea ce privește specificațiile, Razr 50 Ultra ar urma să fie dotat cu 12GB de memorie RAM și până la 512GB spațiu de stocare, un upgrade considerabil față de modelul anterior, Razr 40 Ultra, care avea 8GB RAM și 256GB stocare. Deși au existat variante mai performante ale modelului anterior în alte piețe, cum ar fi SUA, acestea nu au fost disponibile în România.

Motorola Razr 40 Ultra a fost apreciat pentru faptul că a transformat ecranul exterior într-unul cu adevărat util, îmbunătățind semnificativ experiența utilizatorului. Totuși, bateria de 3800mAh a fost considerată doar decentă. La lansare, prețul său a fost de aproximativ 6000 de lei, însă acum poate fi găsit în magazine la aproximativ 3500 de lei.

Se preconizează că noul Razr 50 Ultra va fi disponibil în albastru, oranj și verde, însă detaliile despre preț și disponibilitate rămân necunoscute.

…citeste mai departe despre „Motorola se pregătește pentru lansarea noului său smartphone pliabil: Razr 50 Ultra” pe Ziare.com

Utilizatorii seriei Xiaomi 14 și 14 Ultra se confruntă cu o problemă neașteptată. Răspunsul companiei

Utilizatorii seriei Xiaomi 14 și 14 Ultra se confruntă cu o problemă neașteptată: condensul în spatele lentilelor foto, care afectează calitatea imaginilor capturate. Fenomenul este asociat…

Google își îmbunătățește un serviciu important. Cum poate fi accesat

Google își îmbunătățește constant serviciul de transferare a datelor pentru utilizatorii Android, dar se pare că experiența de transfer a datelor de la un telefon vechi la unul nou…




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Motorola se pregătește pentru lansarea noului său smartphone pliabil: Razr 50 Ultra

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type