Prima pagină » Marea dragoste a Stelei Popescu. Pe cine a iubit nebunește: Decât să moară, mai bine se încurca cu una de 20 de ani

Marea dragoste a Stelei Popescu. Pe cine a iubit nebunește: Decât să moară, mai bine se încurca cu una de 20 de ani

de Roboțelul @ iDOR.info
marea-dragoste-a-stelei-popescu.-pe-cine-a-iubit-nebuneste:-decat-sa-moara,-mai-bine-se-incurca-cu-una-de-20-de-ani

Stela Popescu, una dintre cele mai iubite actrițe din România, a mărturisit în urmă cu mai mulți ani cine a fost bărbatul vieții sale. Superba artistă a recunoscut că marea ei dragoste a fost Puiu Maximilian, cel de-al doilea soț.

 La câțiva ani după ce s-a căsătorit cu Dan Puican, cu care avea în comun iubirea pentru teatru, Stela Popescu s-a îndrăgostit nebunește. Mihai ”Puiu” Maximilian a fost bărbatul vieții sale. Când l-a cunoscut marea artistă, era director la ”Revista Românească”.

Stela Popescu, o actriță desăvârșită FOTO Adevărul

Pur și simplu am fugit de acasă. Am fugit de la primul soț călare pe un Renault 16. Așa s-a întâmplat. Fostul soț era un bărbat extraordinar, dar nu simțeam chimia pe care am avut-o cu Puișor. A fost mai bine așa pentru ca eu nu îmi doream copii.

Întotdeauna mi-a fost frică de durere. Ca iubit era un bărbat pudic, delicat. Îmi spunea „te iubesc” din privire. Lucrurile astea îmi e greu să le spun…Îmi spunea: „Tu eşti norocul meu!”. Decât să moară, mai bine se încurca cu una de 20 de ani şi plecă în lume. Aş fi acceptat. Pentru el aş fi acceptat acest lucru”“, a povestit Stela Popescu, relatează okmagazine.ro.

Pe Puiu l-a pierdut în 1998, iar ea s-a stins singură, la domiciliul său din București, în ziua de 23 noiembrie 2017, la 81 de ani.

Tot actrița povestea într-un interviu că s-au cunoscut când ea avea 33 ani și Puiu Maximilian, 35, și că a fost cucerită de inteligența lui, de faptul că îi inspira încredere și că avea simțul umorului foarte dezvoltat:

Când ne-am cunoscut, eu aveam 33 de ani, iar Mihai 35 de ani. Dragostea este o chimie inexplicabilă, dar pot spune că era teribil de inteligent, îmi inspira încredere şi avea un simţ al umorului foarte dezvoltat. La început a fost şi puţin introvertit şi mai tăcut, dar cu timpul a ajuns să vorbească mai mult ca mine.

La jumătatea anilor 70 au înfiat o nepoată de-a soțului, în vârstă de 16 ani, Doina Maximilian, iar în 1998 Puiu Maximilian a decedat fiind răpus de cancer.

Cupletele care au scris istorie

Născută la 21 decembrie 1935, în Basarabia, Stela Popescu a urmat cursurile Institutului de Artă Teatrală și Cinematografică din Capitală. După ieșirea de pe băncile facultății, a fost repartizată la Teatrul din Brașov. 

Din anul 1963 până în 1969, a jucat pe scena Teatrului de Revistă „Constantin Tănase”. Ulterior, s-a angajat la Teatrul de Comedie și a continuat colaborarea cu Radiodifuziunea Română, care la acea vreme se numea Radioteleviziunea, din anul 1963 și până în 2017. 

În anul 1993 a revenit la Teatrul de Revistă „Constantin Tănase”, unde a lucrat până la moartea sa. Stela Popescu a scris istorie alături de Ștefan Bănică Senior, timp de 8 ani, între 1971 și 1979. Ulterior, cuplul Alexandru Arșinel și Stela Popescu s-a format la finalul anilor ’70. 

Din filmografia sa amintim: „Alo?… Ați greșit numărul!”, „Faust XX”, „Vin cicliștii”, „Elixirul tinereții”, „Tufă de Veneția”, „Nea Mărin miliardar”, „Am o idee!”, „Ana și „hoțul””, „Vară sentimentală”, „Muzica e viața mea” și „A doua cădere a Constantinopolului”.  




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Marea dragoste a Stelei Popescu. Pe cine a iubit nebunește: Decât să moară, mai bine se încurca cu una de 20 de ani

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type