Prima pagină » Vocea României, 1 Decembrie 2023 Primul LIVE: Gilberta Wilson, moment sublim pe scenă: Nu există în țara noastră o voce ca a ei | PRO TV

Vocea României, 1 Decembrie 2023 Primul LIVE: Gilberta Wilson, moment sublim pe scenă: Nu există în țara noastră o voce ca a ei | PRO TV

de Roboțelul @ iDOR.info
vocea-romaniei,-1-decembrie-2023-primul-live:-gilberta-wilson,-moment-sublim-pe-scena:-nu-exista-in-tara-noastra-o-voce-ca-a-ei-|-pro-tv

Alina Popa

Publicat

Gilberta Wilson a oferit un moment sublim pe scena de la Vocea României. Concurenta din echipa Theo Rose&Horia Brenciu a cântat piesa „Numai iubirea”.

​„Ea e cu totul specială! Nu există în țara noastră o voce ca a ei”, a spus Theo Rose despre concurenta ei.

Irina Rimes:Eu vreau să zic că m-am distrat maxim! Asta e de bine! După prestații ca astea, îmi dau seama că o să fie o finală foarte dură”.

Smiley:E o piesă greu de cântat mai ales în maniera asta. Cred că ești vocea perfectă să redea piesa asta în competiție. Ai o voce fantastică! Felicitări!”.

Theo Rose: „N-avem o voce ca a ta în țara asta. Avem nevoie de un artist ca tine în țara asta!”.

Horia Brenciu: „Locul tău este în România și sper ca publicul să înțeleagă asta!”.

Vezi momentul integral în videoclipul de mai sus!

Gilberta Wilson are 29 de ani și vine dintr-un sat din Andaluzia, Spania. Tânăra s-a născut la Huși, județul Iași. Părinții ei s-au despărțit pe când era micuță, iar Gilberta a plecat cu mama ei în Spania. Anul trecut, Gilberta a participat la Vocea Spaniei și a avut șansa de a face parte din echipa lui Luis Fonsi. „A fost o experiență incredibilă”, a declarat concurenta la testimoniale.

La audițiile pe nevăzute, Gilberta a întors toate scaunele, iar antrenorii s-au luptat pentru a o atrage în echipa lor.

După ce i-a ascultat pe toți antrenorii, Gilberta a mers în echipa Horia Brenciu&Theo Rose.

La battle-uri, Gilberta a cântat alături de Andrei Ciocîrlan și a reușit să treacă mai departe. Horia Brenciu și Theo Rose au declarat-o câștigătoare și-n etapa knockout-urilor.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Vocea României, 1 Decembrie 2023 Primul LIVE: Gilberta Wilson, moment sublim pe scenă: Nu există în țara noastră o voce ca a ei | PRO TV

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type