Prima pagină » Andra a rămas fără cuvinte când Florin Piersic a urcat pe scena concertului ei din Cluj: „Cătălin, nu mai vreau nimic de Crăciun”

Andra a rămas fără cuvinte când Florin Piersic a urcat pe scena concertului ei din Cluj: „Cătălin, nu mai vreau nimic de Crăciun”

de Roboțelul @ iDOR.info
andra-a-ramas-fara-cuvinte-cand-florin-piersic-a-urcat-pe-scena-concertului-ei-din-cluj:-„catalin,-nu-mai-vreau-nimic-de-craciun”

Andra a susținut spectacolul Tradițional 2 în Cluj, pe scena Sălii Polivalente. 10.000 de oameni au mers la concertul îndrăgitei soliste. Pe lângă surprizele muzicale pe care ea le-a pregătit, la rândul ei, și Andra a avut parte de o mare surpriză. Florin Piersic a urcat pe scenă și a lăsat-o fără cuvinte.

Cel care a pus totul la cale a fost soțul artistei, Cătălin Măruță. Și șansa a jucat un rol important, căci prezentatorul tv l-a întâlnit în avionul care l-a adus la Cluj pe Florin Piersic. „Nici Andra nu știe, dar am plecat din emisiune și în avion m-am întâlnit cu o legendă, care mi-a spus: ‘Cântă Andra la mine acasă? Vreau să vin să spun la mulți ani, România’. Nimeni altul decât Florin Piersic”, a spus Măruță în introducere.

Marele actor a urcat pe scenă în uralele publicului și a lăsat-o pe Andra cu gura căscată. Cu un palton lung și elegant și nelipsitul lui fular, marele actor, care împlinește 88 de ani în ianuarie, a ținut să spună câteva cuvinte celor din sală. A îmbrățișat-o cu drag pe solistă, i-a sărutat mâna și a glumit, spunând că el este nașul soților Măruță.

„Nu-mi vine să cred, eram în avion, veneam de la București, unde am avut spectacol, și Măruță îmi spune mie… Măruță și cu asta mică sunt finii mei, eu i-am cununat pe ei doi. Am venit cu mult drag, m-am gândit să viu, să nu viu, dar cum să nu viu dacă eu mă întâlnesc cu cei care sunt vecinii mei, sunt prietenii mei, sunt clujenii mei?”, a spus Florin Piersic.

„No, acuma mai pot să cânt cu emoțiile astea? Cea mai mare bucurie, cel mai frumos cadou l-am primit acum. Nu mai vreau nimic de Crăciun, Cătălin. Mi l-ai adus pe Florin Piersic, nu-mi mai trebuie nimic”, a spus și Andra, care a fost total șocată de marea onoare de a-l avea lângă ea pe legendarul actor.

Citește și: Andra, reacție după ce a fost acuzată că ar fi stâlcit imnul național, la meciul România – Elveția: “Am cântat varianta oficială”

Citește și: Andra, apariție de divă la brațul soțului ei. Solista a îmbrăcat o ținută mulată și elegantă, iar Cătălin Măruță a completat-o perfect

Galerie foto




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Andra a rămas fără cuvinte când Florin Piersic a urcat pe scena concertului ei din Cluj: „Cătălin, nu mai vreau nimic de Crăciun”

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type