Prima pagină » La 54 de ani, Mariah Carey s-a despărțit de iubitul cu 14 ani mai tânăr. Motivul este neașteptat | PRO TV

La 54 de ani, Mariah Carey s-a despărțit de iubitul cu 14 ani mai tânăr. Motivul este neașteptat | PRO TV

de Roboțelul @ iDOR.info
la-54-de-ani,-mariah-carey-s-a-despartit-de-iubitul-cu-14-ani-mai-tanar.-motivul-este-neasteptat-|-pro-tv

Citeste mai mult despre: Mariah Carey despartire iubit,

Mariah Carey (54 de ani) și Bryan Tanaka (40 de ani) s-au despărțit după șapte ani de relație pentru că bărbatul dorește să-și întemeieze propria lui familie, consemnează presa americană.

La câteva ore după ce a apărut știrea conform căreia Mariah s-a despărțit de partenerul ei de viață, motivul a fost dezvăluit de un apropiat pentru Page Six.
Astfel, se pare că diferența de 14 ani dintre cei doi chiar a avut impact asupra relației lor, Mariah (54 de ani) și Bryan (40 de ani) dorindu-și lucruri diferite de la viață.

”El dorește să aibă o familie, copii. Ea nu mai vrea asta”.
Carey are deja doi copii din căsătoria cu Nick Cannon, gemenii Moroccan și Monroe.

Speculațiile despre despărțire au început după ce toată lumea a observat lipsa lui Bryan din show-urile lui Mariah, din luna noiembrie. La ora actuală, cântăreața se bucură de aproprierea Sărbătorilor în Aspen, fără Tanaka, conform publicației People.

Foto: Profimedia




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: La 54 de ani, Mariah Carey s-a despărțit de iubitul cu 14 ani mai tânăr. Motivul este neașteptat | PRO TV

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type