Prima pagină » O actriță de filme pentru adulți a fost găsită moartă în casă, după ce ar fi fost jefuită și ucisă în bătaie

O actriță de filme pentru adulți a fost găsită moartă în casă, după ce ar fi fost jefuită și ucisă în bătaie

de Roboțelul @ iDOR.info
o-actrita-de-filme-pentru-adulti-a-fost-gasita-moarta-in-casa,-dupa-ce-ar-fi-fost-jefuita-si-ucisa-in-bataie

Sophia Leone, actriță de cunoscută de filme pentru adulți, a murit după ce a fost găsită inconștientă în apartamentul ei din New Mexico, SUA, la începutul acestei luni. Poliția investighează cauza morții ei, a anunțat familia.

Actrița avea 26 de ani și, potrivit IMDb, a jucat în peste 80 de filme în toată cariera ei care a început în 2014.

Moartea ei a intristat familia, dar și pe toți cei cu care a lucrat. „Sophia a fost o fiică, o soră, o nepoată și o prietenă iubită”, a scris tatăl ei vitreg, Mike Romero, pe o rețea socială, potrivit New York Post. „Avea o dragoste profundă pentru toate animalele, în special pentru cele trei animale de companie pe care le avea. Îi plăcea să călătorească și găsea întotdeauna modalități de a-i face pe toți cei din jurul ei să zâmbească”, a mai spus acesta.

Agenția de modele din Los Angeles, 101 Modeling, care se ocupa de unele dintre contractele ei, a spus că moartea actriței este investigată ca „tâlhărie și omucidere”. „Pentru a fi clar, moartea Sophiei este investigată ca un jaf urmat de omucidere”, a scris agenția pe rețeaua X (fostă Twitter).

De asemenea, tatăl ei a spus că familia „căută dreptate pentru Sophia”.

Sophia Leone s-a născut în Miami, a intrat în industria filmelor pentru adulți în 2014 și a jucat în peste 80 de filme.

Editor : D.C.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: O actriță de filme pentru adulți a fost găsită moartă în casă, după ce ar fi fost jefuită și ucisă în bătaie

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type