Prima pagină » Murdăria e scumpă și la modă. Suma pe care Jennifer Lopez a scos-o din buzunar pentru blugii care i-au venit gata pătați

Murdăria e scumpă și la modă. Suma pe care Jennifer Lopez a scos-o din buzunar pentru blugii care i-au venit gata pătați

de Roboțelul @ iDOR.info
murdaria-e-scumpa-si-la-moda.-suma-pe-care-jennifer-lopez-a-scos-o-din-buzunar-pentru-blugii-care-i-au-venit-gata-patati

Articol publicat 10 Aprilie 2024

Jennifer Lopez, una dintre preferatele paparazzilor din Los Angeles, a fost surprinsă în public într-o pereche de blugi cumpărată gata murdară. Murdăria era doar una aparentă, mai degrabă un accesoriu, iar pantalonii chiar au un preț deloc de neglijat.

Citește și: Jennifer Lopez, surprinsă în timp ce făcea sport în curtea conacului său de lux. Actrița și-a etalat silueta în toată splendoarea sa 

E în pas cu moda, iar ținutele casual-șic sunt preferatele ei. Într-o helancă bleumarin și blugi largi, o geantă albastru aprins și un palton lung, cu ochelarii ei de soare preferați, cu lentile mari, și cercei aurii. Cireașa de pe tort au fost pantalonii cu murdăria aparentă. Lopez a scos din buzunar 620 de dolari (2850 de lei-n.r.) pentru piesa vestimentară atipică.

Jennifer Lopez
Jennifer Lopez / Foto: Profimedia

Jennifer Lopez, despre separarea de Ben Affleck, de acum 20 de ani: „Ne-am despărțit cu 3 zile înainte de nuntă”

Acum sunt fericiți și căsătoriți, dar J.Lo și Ben Affleck au trecut printr-o mare cumpănă în 2003, atunci când au și pus punct primei lor logodne. 

„Eu și Ben ne-am despărțit cu trei zile înainte de nunta noastră”, a povestit Jennifer în noul ei documentar, „The Greatest Love Story Never Told”. „Aveam o nuntă mare deja planificată, și cu trei zile înainte am cedat presiunii”.

Ben a fost de acord cu soția sa, explicând că motivul din spatele rupturii a fost „atenția excesivă asupra vieții noastre private”.

Citește și: Ce spune Jane Fonda despre relația lui Jennifer Lopez cu Ben Affleck. Actrița de 86 de ani nu a fost blândă: „E absurd!”

Cu toate acestea, cuplul este de părere acum că anularea primei nunți i-a condus pe fiecare într-o călătorie de cunoaștere, cu adevărat, a propriei persoane, una care, în cele din urmă, i-a ajutat să ajungă din nou împreună după 18 ani. S-au căsătorit într-o ceremonie în Las Vegas, în iulie 2022, înainte de a-și promite dragostea pentru totdeauna în cadrul unei nunți grandioase în Georgia, o lună mai târziu. 

„În toți acești ani, a fost foarte greu pentru că, pe lângă faptul că îmi pierdusem dragostea vieții, am simțit că mi-am pierdut și cel mai bun prieten pe care l-am am avut vreodată”, și-a amintit Jennifer despre timpul petrecut separat. „Și nu am putut vorbi atâția ani, iar asta a fost partea cea mai grea”.

Admițând că a fost „furiosă” pe Ben pentru o vreme, câștigătoarea premiului Grammy a continuat: „Dar acea durere ne-a pus pe amândoi pe un drum pe parcursul căruia am descoperit cum să fim mai buni.”




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Murdăria e scumpă și la modă. Suma pe care Jennifer Lopez a scos-o din buzunar pentru blugii care i-au venit gata pătați

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type