Prima pagină » Final Fantasy XVI vine pe PC: ce a anunțat Square Enix

Final Fantasy XVI vine pe PC: ce a anunțat Square Enix

de Roboțelul @ iDOR.info
final-fantasy-xvi-vine-pe-pc:-ce-a-anuntat-square-enix

Final Fantasy XVI vine pe PC, confirmă Square Enix. Două extinderi sunt și ele în curs de dezvoltare.

Final Fantasy XVI nu va rămâne o exclusivitate PlayStation 5 pentru mult timp. Square Enix a confirmat că este oficial în dezvoltare și pentru PC. Nu este un șoc prea mare, având în vedere că primul trailer al jocului din 2020 a menționat o versiune pentru PC, o informație pe care Square Enix a revenit ulterior.

Final Fantasy XVI vine pe PC

Într-un videoclip postat pe X (fostul Twitter), producătorul Naoki Yoshida a spus că echipa sa lucrează în prezent la o versiune pentru PC a jocului. Yoshida a mai menționat că Square Enix intenționează să extindă jocul.

„Un lucru care a fost deosebit de puternic a fost modul în care oamenii au vrut să vadă mai mult din povestea lui Valisthea și să petreacă mai mult timp cu locuitorii ei”, a spus el. „Pentru a se adapta, echipa de dezvoltare a început să lucreze la două tranșe de DLC plătit”.

Here’s a special video message from Final Fantasy XVI producer Naoki Yoshida. #FF16 pic.twitter.com/MjyKzQXHRN

— FINAL FANTASY XVI (@finalfantasyxvi) September 3, 2023

Deocamdată nu se știe când vor ajunge cele două expansiuni și versiunea pentru PC a Final Fantasy XVI. Yoshida speră să ofere o actualizare până la sfârșitul anului 2023.

De remarcat, Square Enix a anunțat recent că Final Fantasy XIV, MMO-ul perenne popular, va veni pe Xbox în primăvara viitoare, după ce ani de zile a fost disponibil doar pe PlayStation și PC. Perspectiva ca Final Fantasy XVI să facă același salt între platforme este una intrigantă.

Între timp, Yoshida a anunțat o actualizare gratuită a jocului pentru jucătorii PS5. Noile caracteristici includ skinuri suplimentare de caractere, mai multe opțiuni de controler și o funcție de transmog (adică abilitatea de a schimba aspectul sabiei lui Clive cu cel al oricărei alte săbii din inventarul său, fără a afecta statisticile). Patch-ul este disponibil acum.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Final Fantasy XVI vine pe PC: ce a anunțat Square Enix

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type