Prima pagină » Corina Chiriac, asaltată de fani chiar și la 73 de ani! Cum a reacționat când au dat buzna la mașina ei

Corina Chiriac, asaltată de fani chiar și la 73 de ani! Cum a reacționat când au dat buzna la mașina ei

de Roboțelul @ iDOR.info
corina-chiriac,-asaltata-de-fani-chiar-si-la-73-de-ani!-cum-a-reactionat-cand-au-dat-buzna-la-masina-ei

Corina Chiriac (73 de ani) este o prezență extrem de cochetă și admirată, o adevărată doamnă a muzicii ușoare românești, având în continuare fani de toate vârstele. 

 Marea artistă s-a bucurat de faptul că a fost prezentă din nou pe scena Festuvalului de la Mamaia

Imaginea 1/6: Marea artistă s-a bucurat de faptul că a fost prezentă din nou pe scena Festuvalului de la Mamaia

Vedeta, artista și prezentatoarea TV nu își arată deloc vârsta, fiind plină de viață și debordând de energie. Corina Chiriac a urcat timp de 3 zile la rând pe scena ediției aniversare a Festivalului de la Mamaia, Mamaia 60, a cântat, a acordat premii artiștilor din generația ei și a demonstrat încă o dată că este una dintre cele mai elegante prezențe feminine. 

Cum a reacționat Corina Chiriac, atunci când fanii au dat buzna la mașina ei

Oamenii o iubesc, o apreciază și o admiră, drept urmare, chiar în prima seară de la Mamaia, după ce a plecat de la scenă, Corina Chiriac a fost recunoscută din mașină și oprită imediat pe stradă de doamnele care s-au apropiat de autoturismul cu care îndrăgită artistă a ieșit din culise.  Corina Chiriac și-a rugat șoferul să oprească mașina, a lăsat geamul în jos și a zâmbit la admiratorii săi, făcând și câteva poze cu ei direct din mașină, ceea ce înseamnă cât de mult își respectă și iubește publicul. 

Paparazzii de la Click! au fost pe fază și au surprins-o pe marea vedetă  cu zâmbetul pe buze, foarte sociabilă și prietenoasă.

Marea artistă s-a bucurat de faptul că a fost prezentă din nou pe scena Festuvalului de la Mamaia, fiind un nume emblematic pentru acesta.

“Dragi prieteni, viaṭa bate cu adevărat filmul. Să-mi fi spus cineva în 1983 că peste 40 de ani voi fi din nou invitată la Mamaia într-un concert aniversar să mai cântăm încă o dată Strada Speranṭei…Vorba mea : Minuni Trăite!”, a notat Corina Chiriac.

“Adunăm amintiri de la Mamaia 2023 pentru la toamnă cu mulṭumiri pentru întreaga echipă a Festivalului! Mulţumesc din sufletul meu emoţionat  Publicului pentru extraordinara primire de aseară! 

Liana Stanciu, Aurelian Temișan, Cargo (band). Încep seria de fotografii Mamaia 2023! Tino Furtună, Bodo, Aurelian Temiṣan, eu, Edi Petroṣel, Dan Bittman, Romeo Dediu, Liana Stanciu!”, a mai punctat Corina Chiriac extrem de încântată de revederea cu colegii săi de breaslă.

Pasionată de decorațiuni interioare

Corina Chiriac locuiește într-un apartament cochet situat într-o vilă din Cotroceni. Pe lângă carieră ei de artist, una dintre legendele muzicii ușoare românești, este pasionată și de decorațiunile interioare așa că are o casă care arată impecabil, pe care o amenajează și modernizează după bunul său plac.

Mă interesează fenomentul acesta al decorațiunilor interioare. Sunt la curent cu tot, urmăresc tot. Dar nu știu, totuși, dacă mai pot să mai schimb prin casă că, vorba aceea, nu scoți o mobilă florentină doar pentru că acum se poartă mobilă gri, nu?!

Dacă ar fi după mine aș schimba odată la un an mobila. Dar zic și eu așa, dar nu cred că aș face asta! Dar, nu se știe!”, ne-a declarat solista anul trecut într-un interviu pentru Click!
Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Corina Chiriac, asaltată de fani chiar și la 73 de ani! Cum a reacționat când au dat buzna la mașina ei

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă