Prima pagină » Top 3 filme de pe Netflix de văzut în luna septembrie 2023. Unul dintre ele e de neratat!

Top 3 filme de pe Netflix de văzut în luna septembrie 2023. Unul dintre ele e de neratat!

de Roboțelul @ iDOR.info
top-3-filme-de-pe-netflix-de-vazut-in-luna-septembrie-2023.-unul-dintre-ele-e-de-neratat!

Toamna ne bate la ușă, și pe lângă o mulțime de bunătăți de sezon, ne-a pregătit și o gramadă de producții noi marca Netflix pe care nu trebuie să le ratați! Click! vă dezvăluie top 3 filme pe care trebuie neapărat să le vedeți în luna septembrie 2023. De dragoste, de acțiune sau de familie, aceste producții sunt exact ce aveți nevoie!

Top 3 filme de văzut în septemrbie 2023

Top 3 filme de văzut în septemrbie 2023

A Day and a Half

Scris și regizat de Fares Fares, „A Day and a Half” este un film de acțiune suedez original Netflix care se lansează pe 1 septembrie. Filmul marchează debutul regizoral a actorului Fares, scenariul fiind scris împreună cu Peter Smirnakos. Filmul este cu atât mai incitant cu cât în rolul principal îl întâlnim tot pe regizor. Producția este un thriller dramatic suedez despre un bărbat disperat să se reîntâlnească cu fiica sa și decide că cea mai bună cale de a face acest lucru este să se înarmeze și să pătrundă într-un spital unde lucrează mama ei.

Fares a comentat: „Inspirată din fapte reale, povestea filmului A Day and a Half de la Netflix va relata povestea lui Artan, un bărbat care își ia fosta soție Louise ostatică într-o călătorie periculoasă prin Suedia, cu poliția în spate. Ofițerul de poliție Lukas este, de asemenea, alături de ea. Artan speră ca în urma acestei nebunești călătorii de vară să se reunească cu fiica sa.”

Love At First Sight

Netflix ne aduce un nou film de dragoste, „Love At First Sight” , bazat pe cartea „Probabilitatea statistică de a te îndrăgosti la prima vedere” scrisă de Jennifer E. Smith și lansat în 2011. Filmul ese regizat de Vanessa Caswill, iar scenariul a fost adaptat de  Katie Lovejoy. Potrivit Netflix, storyline-ul este unul cu adevărat incitant: 

Străinii Hadley și Oliver încep să se îndrăgostească unul de celălalt în timpul zborului de la New York la Londra, dar oare ghinionul sau soarta îi va despărți când aterizează? Probabilitatea de a se regăsi vreodată pare imposibilă, dar dragostea – și Londra – ar putea avea un mod de a sfida șansele. Noul film va fi lansat pe platforma de streaming pe 15 septembrie.

Spy Kids: Armageddon

După succesul „We Can Be Heroes” din 2005, care a reușit să devină unul dintre cele mai de succes filme pentru copii din istoria Netflix, fiind vizionat de 53 de milioane de abonați în primele patru săptămâni pe serviciu, platforma de streaming vine cu un nou film de neratat.  Netflix face din nou echipă cu Robert Rodriguez pentru filmul „Spy Kids: Armageddon”, care se concentrează pe o nouă familie de spioni.

Când copiii celor mai mari agenți secreți din lume ajută fără să vrea un puternic dezvoltator de jocuri să dezlănțuie un virus informatic care îi dă controlul asupra întregii tehnologii, ei trebuie să devină ei înșiși spioni pentru a-și salva părinții și lumea.” Astfel, „Tony și Patty trebuie să își folosească toate abilitățile pentru a-și salva părinții spioni care au fost răpiți de un răufăcător”, potrivit Netfix. Filmul va fi lansat pe 22 septembrie.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Top 3 filme de pe Netflix de văzut în luna septembrie 2023. Unul dintre ele e de neratat!

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă