Prima pagină » Adevărul despre brățara pe care Prințul Harry o poartă de 20 de ani. De ce este atât de importată bijuteria pentru fiul Regelui Charles al III-lea

Adevărul despre brățara pe care Prințul Harry o poartă de 20 de ani. De ce este atât de importată bijuteria pentru fiul Regelui Charles al III-lea

de Roboțelul @ iDOR.info
adevarul-despre-bratara-pe-care-printul-harry-o-poarta-de-20-de-ani.-de-ce-este-atat-de-importata-bijuteria-pentru-fiul-regelui-charles-al-iii-lea

Homepage » Monden » Showbiz international

De Mihaela Ioana.
Publicat pe 23.09.2023 la 12:11 Actualizat pe 23.09.2023 la 12:11

Prințul Harry, fiul Regelui Charles al III-lea, poartă cu mândrie aceeași brățară de argint de aproape 20 de ani, iar această alegere nu este întâmplătoare. Iată care este adevărul din spatele acestei bijuterii. De ce este atât de specială.

Galerie (3)

Ce se știe despre brățara pe care Prințul Harry o poartă de 20 de ani

Profimedia

  • De ce poartă Prințul Harry aceeași brățară de 20 de ani
  • Adevărul despre bijuterie

Prințul Harry a păstrat o legătură puternică cu un simbol încărcat de semnificație și anume aceeași brățară de argint, timp de două decenii. Acest accesoriu a fost martor la unele dintre cele mai importante evenimente din viața sa, inclusiv momentele petrecute la școală și chiar ziua nuntii sale cu Meghan Markle.

De ce poartă Prințul Harry aceeași brățară de 20 de ani

În spatele aparențelor, această brățară are o poveste emoționantă și tragică, fiind o comoară neprețuită pentru fiul Regelui Charles al III-lea. Acesta o poartă cu mândrie în momente deosebite, cum ar fi meciurile de polo în fotografiile oficiale de la școală și chiar ziua în care și-a aflat rezultatele examenelor sau. De asemenea, brățara a fost prezentă în cea mai importantă zi a vieții lui până acum și anume căsătoria cu aleasa inimii lui, Meghan Markle.

Originea bijuteriei se leagă de o călătorie în Africa, la scurt timp după tragicul eveniment al morții mamei sale, Prințesa Diana.

Brățara este ornamentată cu cercuri argintii, decorate cu linii subțiri, un simbol al legăturii sale cu acest continent profund impresionant. Se remarcă faptul că Prințul William deține o variantă similară a acestei bijuterii, însă nu a fost surprins purtând-o la fel de frecvent ca fratele său mai mic.

Această brățară nu reprezintă doar un obiect de preț, ci și o amintire vie a unui moment de răscruce în viața lui Prințul Harry.

De ce nu mai poartă Meghan Markle inelul de logodnă

La Jocurile Invictus din acest an, desfășurate la data de 13 septembrie 2023, Meghan Markle a atras atenția publicului și a presei printr-o apariție neobișnuită: a purtat cu mândrie verigheta, însă fără inelul de logodnă. Această alegere a stârnit rapid speculații.

Așa cum s-a aflat ulterior, inelul de logodnă al lui Meghan Markle se află în prezent la bijutier pentru intervenții necesare. Unul dintre prețioasele diamante de pe inelul de logodnă era pe punctul de a se desprinde, și pentru a preveni orice deteriorare, soția Prințulul Harry a decis să îl trimită la un specialist pentru reparări.

Citește și: Tatăl lui Meghan Markle vrea să fie lăsat să își vadă nepoții pentru prima oară! Bărbatul a implorat-o pe soția Prințului Harry: „Am inima frântă”




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Adevărul despre brățara pe care Prințul Harry o poartă de 20 de ani. De ce este atât de importată bijuteria pentru fiul Regelui Charles al III-lea

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type