Prima pagină » John Cena, despre scandalul dintre Vin Diesel și Dwayne Johnson, de pe platourile „Fast & Furious”: „Sunt doi bărbați alfa, foarte motivați și poate fi doar unul”

John Cena, despre scandalul dintre Vin Diesel și Dwayne Johnson, de pe platourile „Fast & Furious”: „Sunt doi bărbați alfa, foarte motivați și poate fi doar unul”

de Roboțelul @ iDOR.info
john-cena,-despre-scandalul-dintre-vin-diesel-si-dwayne-johnson,-de-pe-platourile-„fast-&-furious”:-„sunt-doi-barbati-alfa,-foarte-motivati-si-poate-fi-doar-unul”

Articol publicat 10 aprilie 2024

John Cena a vorbit despre disputa lungă dintre Dwayne The Rock Johnson și Vin Diesel, colegii săi din „Fast & Furious”. În timpul unei apariții recente în podcastul lui Dax Shepherd, Cena a dat câteva detalii despre cei doi actori de filme de acțiune.

Zvonurile despre un scandal între Dwayne și Vin au apărut cu ani în urmă, când au jucat împreună pentru prima dată în cel de-al cincilea film din franciză. „Cu siguranță există zvonuri despre asta. Nu le pot nega”, a zis John Cena, care a adăugat că cei doi colegi de breaslă sunt tipuri de bărbați alfa și că nu lucrează bine împreună tocmai din același motiv.

Citește și: Vești proaste pentru fanii filmelor Fast&Furious: Dwayne Johnson părăsește seria. Actorul pleacă supărat pe Vin Diesel și îi transmite un mesaj dur

„Ei sunt doi bărbați alfa, foarte motivați. Poate fi doar unul”, a adăugat fostul luptător. Întrebat cum a supraviețuit alături de ei, pe platourile de filmare, Cena a spus că s-a concentrat pe experiența lui în ring pentru a învăța să fie umil și om de echipă.

The Rock a vorbit cu ani în urmă despre tensiunile cu Vin Diesel

vin diesel

Vin Diesel, Dwayne Johnson, Foto: Profimedia

Într-un mesaj din urmă cu câțiva ani, pe care l-a șters între timp, The Rock menționa atmosfera tensionată de la filmări. În timp ce pe actrițe le lăuda, despre unii dintre actorii cu care juca spunea că nu sunt cei mai buni profesioniști. La acel moment, și surse din producție spuneau pentru People că tensiunea se acumula de luni bune, semn că între Vin Diesel și Dwayne Johnson nu exista o chimie bună.

Citește și: Vin Diesel, adevărul despre rivalitatea dintre el și Dwayne “The Rock” Johnson în timpul filmărilor pentru Fast & Furious: “A fost o dragoste tăioasă”

În 2018, The Rock spunea despre confruntările cu Vin Diesel:„Vin și cu mine am avut câteva discuții, inclusiv o confruntare față în față. Și am ajuns să-mi dau seama că există o diferență fundamentală de filozofii cu privire la modul în care abordăm filmarea și colaborăm. Mi-a luat ceva timp, dar sunt recunoscător pentru această clarificare. Indiferent dacă lucrăm împreună din nou sau nu”.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: John Cena, despre scandalul dintre Vin Diesel și Dwayne Johnson, de pe platourile „Fast & Furious”: „Sunt doi bărbați alfa, foarte motivați și poate fi doar unul”

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă