Prima pagină » Salma Hayek, despre momentul când ea șiPenelope Cruz au crezut că o să-și piardă viața în timpul unei călătorii cu avionul: Am putea să facem un film despre asta

Salma Hayek, despre momentul când ea șiPenelope Cruz au crezut că o să-și piardă viața în timpul unei călătorii cu avionul: Am putea să facem un film despre asta

de Roboțelul @ iDOR.info
salma-hayek,-despre-momentul-cand-ea-sipenelope-cruz-au-crezut-ca-o-sa-si-piarda-viata-in-timpul-unei-calatorii-cu-avionul:-am-putea-sa-facem-un-film-despre-asta

Articol publicat 01 mai 2024

Salma Hayek, în vârstă de 57 de ani, și prietena ei, actrița Penelope Cruz, în vârstă de 50 de ani, au dezvăluit recent detaliile înfricoșătoare despre experiența pe care au avut-o în timpul unui zbor care nu a decurs așa cum era plănuit. Cele două actrițe, care sunt prietene de mai bine de două decenii, au crezut că își vor pierde viața atunci când avionul lor a fost nevoit să aterizeze de urgență din cauza unor probleme tehnice. 

Într-un interviu oferit pentru Vogue Arabia, Salma Hayek a dezvăluit care a fost ultimul gând pe care l-a avut în momentul când când avionul lor a fost forțat să aterizeze de urgență în Mexic. Penelope Cruz avea deja teamă de zbor, iar cele două actrițe și-au dat seama că ceva nu este în regulă atunci când au văzut un membru al echipajului ieșind din cabină cu o mască de oxigen.

Citește și: O prietenie pe viață. Salma Hayek, Penelope Cruz și Zoe Saldana, în fotografia care a cucerit internetul: Un cerc al dragostei

Salma Hayek și Penelope Cruz/ Profimedia

Salma Hayek și Penelope Cruz/ Profimedia

„Știam că ceva nu este în regulă cu avionul pentru că am văzut un membru al echipajului ieșind din cabină cu o mască de oxigen. Așa că, te-am luat de mână și ți-am spus că vom fi bine. E ceva în neregulă cu avionul, dar am nevoie să te calmezi. Și eram atât de mândră de tine pentru că te vedeam chinuindu-te să te calmezi”, a mărturisit Salma după ce a fost întrebată chiar de prietena ei, Penelope, despre ce a învățat din experiența traumatizantă pe care au avut. „Am putea să facem un film despre asta. Apoi te-am auzit spunând ceva atât de frumos, încât nu voi putea uita niciodată. Mi-au spus: ‘M-am gândit că poate o să murim, dar măcar vom muri împreună’”, a adăugat actrița. 

Penelope Cruz a mai vorbit în trecut despre acest incident, dezvăluind că a avut loc chiar de Halloween și că cele două actrița erau îmbrăcate atunci în costume de clovni. 

„Am fost nevoite să aterizăm de urgență în Mexic și totul s-a întâmplat în noapte de Halloween. Îmi amintesc că și eu și Salma purtam costume de clovni”, a declarat Cruz pentru revista People. 

Citește și: Prietenia există și la Hollywood! Penelope Cruz, despre cum Salma Hayek a ajutat-o la începutul carierei: „Nu ne cunoșteam față în față, dar m-a luat în casa ei”

Actrița a mărturisit că nu a fost niciodată o fană a clovnilor, iar faptul că purta acest costum în timpul în care credea că va muri a amplificat și mai mult frica pe care o simțea. „Nu mi-au plăcut niciodată clovnii, iar după acea experiență pot spune că îmi plac și mai puțin. Nu mai pot să văd clovni de atunci”. 

Incidentul a avut un impact puternic asupra ambelor actrițe, dar a întărit și mai mult legătura lor de prietenie. În timp ce Salma și Penelope își amintesc această experiență terifiantă, ele sunt recunoscătoare că au supraviețuit și că au putut să se sprijine una pe cealaltă într-un moment atât de critic.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Salma Hayek, despre momentul când ea șiPenelope Cruz au crezut că o să-și piardă viața în timpul unei călătorii cu avionul: Am putea să facem un film despre asta

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type