Prima pagină » Adevărul despre viața lui Johnny Depp, la aproape doi ani de la procesul cu Amber Heard: Nu există animozități!

Adevărul despre viața lui Johnny Depp, la aproape doi ani de la procesul cu Amber Heard: Nu există animozități!

de Roboțelul @ iDOR.info
adevarul-despre-viata-lui-johnny-depp,-la-aproape-doi-ani-de-la-procesul-cu-amber-heard:-nu-exista-animozitati!

Articol publicat 04 mai 2024

Johnny Depp, actorul în vârstă de 60 de ani, a început un nou capitol după ce a câștigat procesul de defăimare intentat de Amber Heard, fosta sa soție.

Potrivit unei surse citate de jurnaliștii de la People, Johnny Depp „își prioritizează sănătatea și starea de bine”, la aproape doi ani de când a câștigat procesul de defăimare.

Johnny Depp/ Profimedia

Johnny Depp/ Profimedia

„Profită din plin de această perioadă din viața lui, este foarte bine. Are o energie bună, s-a înconjurat de oameni buni, frumoși”, a dezvăluit sursa respectivă, potrivit People.

Citește și: Johnny Depp va dona suma de un milion de dolari, primită de la Amber Heard: „Suntem încântați să închidem oficial ușa acestui capitol dureros”

De asemenea, sursa respectivă a precizat că actorul de 60 de ani își canalizează toată energia pentru a-și continua viața și are un program încărcat în Londra, oraș care i se pare „acasă”.

„S-a orientat către o viață liniștită, dar plină de muzică și pictură”, a precizat sursa respectivă, adăugând: „Își petrece timpul cântând cu prietenii sau singuri, atunci când nu este concentrat pe realizarea vreunui film”.

Citește și: O altă față a lui Amber Heard. Fosta soție a lui Johnny Depp, naturală, îmbrăcată lejer și nemachiată, în timp ce se distrează cu fiica ei în Palma de Mallorca

„Este implicat în multe activități, așa că nu-i mai rămâne timp să se gândească la acea perioadă întunecată. Se simte bine în ceea ce privește viața pe care are acum, nu există niciun fel de animozitate față de cineva”, a mai explicat sursa respectivă.

Johnny Depp și Amber Heard, un proces dur şi intens mediatizat 

Johnny Depp a ieșit învingător din procesul cu Amber Heard, chiar dacă juraţii au ajuns la concluzia că cele două vedete de la Hollywood s-au defăimat reciproc prin intermediul presei.

După aproximativ 13 ore de dezbateri într-un tribunal de lângă Washington, juriul i-a dat dreptate vedetei din „Piraţii din Caraibe” pentru toate cele trei motive ale procesul de defăimare, acordându-i despăgubiri de 8 milioane de dolari. Amber a avut, în final, să-i plătească un milion.

johnny depp si amber heard

Procesul dintre Johnny Depp și Amber Heard s-a încheiat, dar actrița nu e mulțumită de rezultat. / Foto: Profimedia

În mod clar, ei au considerat în unanimitate că Amber Heard a făcut declaraţii false descriindu-se ca victimă a violenţei domestice şi că a acţionat „rău intenţionată”.

Depp s-a căsătorit cu Heard, pe care a cunoscut-o pe platoul de filmare al peliculei „The Rum Diary”, în 2015. După un an, actriţa a intentat divorţ. Relaţia lor tumultoasă a fost disecată în două procese.

Depp a pierdut procesul de calomnie din Marea Britanie împotriva tabloidului The Sun, care l-a etichetat „bătăuş de femei”. Un judecător de la Înalta Curte din Londra a ajuns la concluzia că actorul a agresat-o în mod repetat pe Heard. La scurt timp, a fost concediat din franciza „Fantastic Beasts”, un spin-off la seria „Harry Potter”.

Citește și: Amber Heard a găsit soluția pentru a se redresa financiar: vrea să scrie o carte plină de dezvăluiri explozive. “Nu e într-o poziție în care să refuze bani”




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Adevărul despre viața lui Johnny Depp, la aproape doi ani de la procesul cu Amber Heard: Nu există animozități!

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type