Prima pagină » Gestul uimitor pe care l-a făcut Kate Middleton pentru prințul Harry. Ce i-a cerut regelui Charles

Gestul uimitor pe care l-a făcut Kate Middleton pentru prințul Harry. Ce i-a cerut regelui Charles

de Roboțelul @ iDOR.info
gestul-uimitor-pe-care-l-a-facut-kate-middleton-pentru-printul-harry.-ce-i-a-cerut-regelui-charles

Surpriză în familia regală. Kate Middleton surprinde pe toată lumea cu un gest neașteptat cu privire la prințul Harry. Ce rugăminte are la adresa regelui Charles al III-lea. Îl vizează și pe soțul ei, prințul William!

Ce are de gând să facă Kate Middleton cu privire la soțul său și prințul Harry

Nu este niciun secret pentru nimeni faptul că frații William și Harry nu se înțeleg aproape deloc, mai ales după ce mezinul familiei a decis să părăsească familia regală pentru a se muta în SUA. Cei doi nu s-au mai văzut de la ceremonia de încoronare a succesorului la tronul Regatului Unit al Marii Britanii. În prezent, Kate Middleton ar urma să facă un gest total neașteptat.

Prințesa de Wales întenționează, potrivit presei internaționale, să-l roage pe Charles să-l cheme și pe Harry la Balmoral, acolo unde va avea loc renumitul „summit de vară”. Familia regală se pregătește să se reunească în Scoția, iar prințesa de Wales a văzut în acest moment o oportunitate pentru ca cei doi frați să se împace sau să clarifice lucrurile.

Motivul pentru care Meghan Markle nu poartă inelul de logodnă de la Prințul Harry. Acesta este adevărul, de fapt

O fotografie ajunsă în presă a făcut vâlvă, după ce Meghan Markle a fost surprinsă fără inelul de logodnă primit de la partenerul său de…

Omul de afaceri Mohamed Al-Fayed a murit la 94 ani. Coincidența stranie legată de moartea fiului său Dodi Al-Fayed, care s-a stins alături de Prințesa Diana

Înmormântarea a avut loc deja

„William este supărat și, când vine vorba de Harry, este greu să facă concesii”, ar fi declarat sursa respectivă. Speranțe că planul lui Kate va da roade există încă. Poate nu chiar acum, dar cu siguranță într-un viitor nu prea îndepărtat. Mama prinților George, Charlotte și Louis este convinsă că William și Harry nu vor putea rezolva nimic până când nu se vor afla în aceeași cameră și nu-și vor spune unul altuia tot ce au pe suflet. Este singura cale”, spun surse din presa internațională.

Vezi și – Condiția clară pe care o are regele Charles de la fiul său, Harry, pentru a se împăca. Data exactă când se vor întâlni pentru negocierile de pace

Kate, încă o dovadă că este foarte dedicată familiei regale

De asemenea, New Idea scrie că o împăcare nu poate avea loc decât în prezența prințului Harry, motiv pentru care Kate Middleton l-ar fi rugat pe socrul ei, regele, să-l invite pe acesta la moșia sa din Highlands, în Scoția.

„Luptând între loialitatea față de Coroană și loialitatea față de soțul ei, Kate și-ar fi convins soțul că are nevoie de o întâlnire între patru ochi cu Harry”, informează The Mirror.

Acesta este un gest care dovedește încă o dată cât de dedicată este Kate Middleton familiei regale. Prințesa de Wales face presiuni să existe o reîntâlnire între frații William și Harry.

Vezi și – Regele Charles a vrut să-l umilească pe Prințul Harry, dar mai tare s-a făcut de râs. Toată lumea a văzut




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Gestul uimitor pe care l-a făcut Kate Middleton pentru prințul Harry. Ce i-a cerut regelui Charles

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă