Prima pagină » Gestul nebănuit al uneia dintre fiicele Angelinei Jolie! Așa vrea să se distanțeze de tatăl Brad Pitt

Gestul nebănuit al uneia dintre fiicele Angelinei Jolie! Așa vrea să se distanțeze de tatăl Brad Pitt

de Roboțelul @ iDOR.info
gestul-nebanuit-al-uneia-dintre-fiicele-angelinei-jolie!-asa-vrea-sa-se-distanteze-de-tatal-brad-pitt

Angelina și Brad au patru copii împreună. Deși au reprezentat unul dintre cele mai frumoase cupluri de vedete, iubirea lor a ajuns la divorț și multe lucruri neplăcute au ieșit ulterior la iveală.

Zahara Jolie-Pitt, fiica Angelinei Jolie și Brad Pitt, a făcut recent o declarație subtilă, dar care include o situație edificatoare legată de identitatea ei, în timpul ceremoniei ei de aderare în liga fetelor Alpha Kappa Alpha.

Tânăra de 18 ani s-a prezentat fără ezitare drept „Zahara Marley Jolie”, omițând în mod deliberat „Pitt” din numele ei de familie. Acest gest neașteptat pare că ascunde un mesaj voalat către tatăl ei, un mesaj de întrerupere a apartenenței, care este foarte serios!

Internauților nu le-a scăpat acest detaliu important și s-au dezlănțuit în discuții pe Twitter (X). Utilizatorii platformei au remarcat rapid mișcarea abilă a tinerei. Mai degrabă, un vot de blam îndreptat înspre tatăl ei.

Căci Zahara are această atitudine brusc, la câteva zile după ce presa a scris că Brad Pitt a recunoscut-o oficial pe femeia care îi este parteneră de un an ca fiind iubita sa.

Un utilizator X a remarcat: „Nu vreau să comentez, dar ați remarcat cum Zahara a uitat că o cheamă și Pitt?”. Un alt internaut a scris: ”Cu siguranță, Zahara rezonează mai mult cu numele Jolie, decât cu cel de Pitt.”

Ce-i drept, copiii au rămas la mamă după divorț, iar ruptura familială cu atât a fost mai intensă, cu cât Brad Pitt și-a văzut copiii din ce în ce mai rar și nu neapărat fiindcă asta a fost decizia lui.

Conflictele cu Angelina Jolie nu au fost deloc ușoare pentru starul din ”Troia”. Ca dovadă, el a petrecut mulți ani post-divorț singur. Abia din noiembrie anul trecut a conștientizat că este un bărbat vindecat și și-a dat voie să fie iarăși fericit. Are o relație asumată în prezent cu Ines de Ramon, o brunetă focoasă de doar 32 de ani.

Mai multe pentru tine…

Brad Pitt, februarie 2023, Getty

Imaginea 1/4: Brad Pitt, februarie 2023, Getty

Angelina Jolie nu și-a refăcut nici până în ziua de azi viața sentimentală. Actrița a fost focusată pe copii, carieră și un nou început, căci a debutat în lumea modei, având un atelier de fashion.

Foto: Getty Images și Profimedia




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Gestul nebănuit al uneia dintre fiicele Angelinei Jolie! Așa vrea să se distanțeze de tatăl Brad Pitt

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă