Prima pagină » Honor 100 Pro va debuta prin noiembrie, cu senzori foto cu rezoluţie mare

Honor 100 Pro va debuta prin noiembrie, cu senzori foto cu rezoluţie mare

de Roboțelul @ iDOR.info
honor-100-pro-va-debuta-prin-noiembrie,-cu-senzori-foto-cu-rezolutie-mare

Seria Honor 90 a  debutat în Europa în iulie 2023, iar acum deja vorbim despre succesorul variantei pro. Honor 100 Pro e aşteptat să debuteze în luna noiembrie şi descoperim că acesta a fost confirmat de zvonacul Digital Chat Station, care susţine că viitorul flagship va adopta un procesor Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2.

Dispozitivul va avea un ecran AMOLED cu rezoluţie de 1224 x 2700 pixeli, cu refresh rate de 120 Hz şi PWM dimming de 3840 Hz. Aflăm şi că va exista un orificiu decupat central-sus în ecran, unde se va afla o cameră selfie cu rezoluţie ridicată. Honor 90 Pro, care a rămas disponibil exclusiv în China, venea cu o cameră frontală de 50 MP. Din păcate nu avem foarte multe detalii despre seria Honor 100. 

Honor 90 Pro avea o cameră principală de 200 MP şi mă gândesc că nu se vor schimba prea multe pe Honor 100 Pro. Procesorul era un Snapdragon 8+ Gen 1 şi e binevenită trecerea la Snapdragon 8 Gen 2. Posibil să avem şi o cameră tele cu zoom optic de cel puţin 2.5X. Ca idee, Honor 90 Pro avea şi o cameră duală în faţă, deci pe lângă senzorul de 50 MP aveam şi unul secundar, Bokeh. 

Avea şi încărcare la 90W, deci aşteptările sunt similare aici. 




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Honor 100 Pro va debuta prin noiembrie, cu senzori foto cu rezoluţie mare

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă