Prima pagină » HONOR V Purse, smartphone-ul pliabil sub formă de poșetă tech, e acum oficial! A primit specificații și se vinde deja în China

HONOR V Purse, smartphone-ul pliabil sub formă de poșetă tech, e acum oficial! A primit specificații și se vinde deja în China

de Roboțelul @ iDOR.info
honor-v-purse,-smartphone-ul-pliabil-sub-forma-de-poseta-tech,-e-acum-oficial!-a-primit-specificatii-si-se-vinde-deja-in-china

În cadrul târgului tehnologic IFA 2023 am văzut pe viu smartphone-ul HONOR V Purse, un model pliabil ce ia forma unei „poșete tech”. Pe atunci era doar un prototip expus pentru jurnaliștii prezenți la eveniment, dar iată că la câteva zile distanță a debutat oficial, momentan doar în China. E un pliabil ce aduce o abordare nouă în materie de stil, cu o talie redusă, asemeni unui telefon cu aspect „clasic”, chiar. Mai jos avem detalii.

Vă spuneam că e un pliabil stil carte compact. Ei bine, Magic V Purse măsoară 156.5 x 74.7 mm și are o talie de doar 8.6 mm atunci când e închis. Pentru comparație, Galaxy S23 Ultra măsoară 163.4 x 77.1 mm și are o talie de 8.9 mm. Pliabilul celor de la Honor e chiar mai ușor, la 214 grame. Avem de-a face aici cu un panou extern de 6.45 inch cu rezoluție de 2348 x 1088 pixeli, aspect 19.4:9. Are refresh rate de 90Hz, PWM Dimming de 2160Hz. 

În formă extinsă primim un display mult mai mare, de 7.71 inch, OLED, cu rezoluție de 2348 x 2016 pixeli și aspect de 10.5:9. În ciuda aspectului de flagship, sub capotă se află un procesor midrange și anume Snapdragon 778G de la Qualcomm. Primim aici 16 GB RAM, 256 GB sau 512 GB de stocare, iar terminalul rulează Android 13 cu interfața MagicOS 7.2 aplicată peste.

Avem și un setup foto „tradițional” deja, format dintr-o cameră principală de 50 MP cu deschidere f/1.9 și un senzor ultrawide de 12 MP. Camera selfie are 8 MP, dar evident, putem folosi camera principală pentru a face selfie-uri dacă ne ajutăm de panoul extern prezent aici. Bateria are 4500 mAh, iar alimentarea se realizează la 35W pe fir. 

HONOR V Purse permite atașarea unei curele și poate fi purtat asemeni unei genți. Există suport Always On Display aici și diferite teme incluse pentru a se potrivi la orice ținută de damă. Telefonul se vinde doar în China, iar șansele ca acesta să debuteze la nivel global sunt destul de mici. Varianta ce implică 16 GB RAM și 256 GB de stocare se vinde pentru aproximativ 770 de euro, iar modelul de top, cu 512 GB de stocare, costă în jur de 850 de euro. 

Practic, avem de-a face cu un telefon pliabil tip carte cu specificații midrange și un design atractiv. Ar fi interesant să vedem o abordare similară și din partea altor producători, la nivel global. Momentan însă, Honor Magic V Purse rămâne doar în China.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: HONOR V Purse, smartphone-ul pliabil sub formă de poșetă tech, e acum oficial! A primit specificații și se vinde deja în China

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă